Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 25 iunie 2013

A inceput numaratoarea inversa :)

Azi e din nou marti, marti e ziua in care Nicole implineste tot cate o saptamana. Azi am ajuns cu numaratoarea la nr 33 :) Ce frumos! Ce mare a crescut. Chiar zilele trecute ne aminteam cu sotul meu, cum a fost cand am vazut-o prima data. Aveam cam 9 grame. 9 GRAME??!!!! Da, era asa de mica. A fost micutza, puternica, a crescut si va veni peste o luna cam asa sa ne faca viata mai frumoasa, a noastra si a celor din jurul nostru. Bunicii lui Nicole de abia asteapta sa o tina in brate. Mama mea i-a cumparat hainutze. Sunt asa de dulci. Primele lucruri pe care i le-am cumparat eu si sotul meu, fetitei noastre au fost 2 perechi de manusi si o trusa de manichiura. :) A primit deja multe hainutze. Saptamana viitoare Nicole va avea carucior si patutz. Ambele mov :) Roz nu e o culoare care sa fie pe gustul nostru. Saptamana viitoare cumparam si ce mai avem trecut pe lista de must-have la maternitate pentru mine si bebe si apoi facem bagajul :) Apropo de bagaj, ii multumesc Anei Gogan pentru initierea si pregatirea de care am avut parte, in ale nasterii si cresterii bebe-ului. Ana Gogan este cea care a tinut cursul de lamaze si puericultura, la care eu si sotul meu am fost pe parcursul a 5 saptamani, 5 sedinte a cate 2 ore si 30 minute - 3 ore. Ana Gogan este Educator Prenatal Lamaze, Doula la Voi fi mama. Ana este si mama unei fetite extrem de frumoase. Pe site-ul Anei, voifimama.ro gasesti multe lucruri interesante, utile si cu siguranta, de care ai nevoie, tu, prietenele tale. Cursul de burtici si tatici, s-a tinut la Clinia ProVita din Cluj-Napoca. Tot acolo am facut testul 4D. :) Eu ii recomand cu mare caldura.
Si iata cum deja am inceput numaratoarea inversa, pana cand fetita noastra, Nicole va veni pe lume. Toata ziua vorbesc cu piticutza noastra, si ii spun ca mai devreme de 37 de saptamani sa nu vina pe lume, pentru ca nu e atat de interesanta lumea in care traim si ca nu pierde nimic important daca sta cumintica la mine in burtica si creste frumos :)  Eu si Adi de abia asteptam sa o tinem in brate, sa o ducem cu noi la Turda, la pescuit, sa-i facem baitza. :) Nicole va putea citi, fiecare pas, fiecare traire a mea, cand am purtat-o in burtica aici pe blog. Plus ca avem si poze:) Acum pe final, o piesa minunata :)

2 comentarii:

  1. Va doeresc sa va asculte, sa stea cuminte 38 de saptamani...ca nu pierde nimic, dimpotriva mai pune ceva carnitza pe ea!!!! Abia astept sa-i vad ochisorii! O sa fie o mandretze de copilas!!!

    RăspundețiȘtergere