Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 11 octombrie 2013

Cand te gandesti la Miez de Lapte, la ce te mai gandesti?

Astazi am sa va spun povestea unui copilas unic! Totul a inceput acum cativa ani. Ea, Delaco si el, Fan Branza s-au gandit ca dupa 2 ani de casnicie sa dea glas iubirii lor. Astfel s-a nascut Miez de Lapte in preajma Craciunului. A fost cel mai frumos dar pe care Delaco si Fan Branza puteau sa-l primeasca de la Dumnezeu. Miez de Lapte era un copilas incredibil de dulce, cu ochii mari albastri, cu un par mare si cu un suras de iti vine sa o mananci. Da, sa o mananci. Miez de lapte era o fetita. O dulceata de fetita. Toti locuitorii din orasul in care traiau Fan si Delaco s-au minunat de cat de frumoasa era Miez de Lapte.Timpul trecea, iar fetita Miez, caci asa o alintau parintii sai, crestea tot mai mare si mai frumoasa.
Dupa primul suras, a urmat primul gangurit, apoi si primul cuvant. Desi mai toti copiii invata sa zica prima data, mama, Miez de Lapte a spus pentru prima data, Delaco. Tatal fetitei a fost extrem de incantat sa-si auda pentru prima data numele din gura fetitei sale. Mama, Fan Branza avea si ea la scurt timp sa-si auda pronuntat numele cu atat de multa iubire din partea fiicei sale. La un an dupa ce se nascuse Miez de Lapte, un mare brand de branza, care purta numele tatalui sau, Delaco a venit in orasul in care traia micuta, pentru un casting la o reclama. 
Mama si tatal fetitei Miez de Lapte s-au gandit sa o duca si ei pe printesa lor la acest casting. A fost de ajuns ca sa cucereasca tot stufful celor de la Delaco. Astfel ca Miez de Lapte a ajuns protagonista celei mai noi reclame la sortimentul de branza ce ii purta numele. Timpul a trecut, Miez de Lapte tot crestea, pe zi ce trece era din ce in ce mai frumoasa. Ea aduce bucurie pe chipul parintilor, dar si a celor ce o privesc in reclamele tv.
Oamenii s-au indragostit de la prima degustare ca si de la prima privire de rodul iubirii dintre Delaco si Fan Branza!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2013.

2 comentarii: