Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 8 noiembrie 2013

Sunt fan branza, sustin si semnez!

Eu sunt fan branza de cand ma stiu. Cand aveam cam un anisor, lumea ma intreba mereu ce mi-a dat mama de mancare, raspunsul meu era mereu acelasi: cas! :)) Eram mortala, pentru ca lungeam ultima litera. Indiferent ce primeam de mancare acasa, un pic de branza era oligatorie. Prietenii de familie chiar radeau pe tema aceasta, spunandu-mi mereu ca e posibil ca eu sa fiu conceputa cu un...cioban. :)) 
Iubesc atat de mult branza, incat si acum indiferent ce am in meniu la felul doi, intotdeauna am langa o bucatica de branza. :) Nu se poate altfel. :) La mine e pe principiul: Nici o zi, fara branza!
Ador branza si ador la nebunie muzica si pescuitul. Toate trei merg mana-n-mana: un sandwich un branza la o partida de pescuit, in timp ce asculti o muzica buna! Ador si tehnologia. Nici nu stiu cum as supravietui fara ea. :) Bunica mea ar spune:" Cum ai supravietuit si pana acum cativa ani." Drept, dar daca o am la dispozitie, de ce sa nu o folosesc? 
Cum ar fi un peste sculptat in branza? Ar fi deliciul pescarilor, mai ales a celor care nu mananca peste. Da, da, sunt foarte multi pescari care nu mananca peste, desi adora sa-l prinda in carlig.
Imi si imaginez acum, toate ustensilele pentru pescuit realizate din branza: un bat de pescuit, carlige, o mulineta, plumbi din branza, nylon, un cos de pescuit si evident...momeli din branza. Ultima mentionata face parte deja din trusa  pescarilor. Pai, pestii nu ar gusta bunatati de la Delaco? Si ei sunt fan branza. :)
Daca tot ziceam ca pescuitul merge mana in mana cu muzica si cu branza...cum ar arata un Ipod confentionat din...branza? Minunat. Chiar si Steve Jobs ar fi invidios, ca nu a venit el cu ideea. :) Poate cine stie, de acolo din Ceruri trimite un email la compania, care l-a consacrat, ca sa le dea de stire designerilor si inginerilor ca e timpul sa confectioneze un player muzical...comestibil. :) Ce delicioase ar fi chiar si...piesele manelistilor. :)) Ar fi in sfarsit si pe placul meu. :))
Daca tot ziceam de pescuit, cum le-ar sta doamnelor intr-un costum confectionat din ... branza? Ar fi cu siguranta pe placul sotilor sau a iubitilor. Ar fi extrem de feminine doamnele si domnisoarele cu o palarie, o pereche de cizme si o salopeta, toate confentionate din branza. Era sa uit de ochelarii de soare, realizati tot din branza. :) Sa nu uitam, ca daca pescarii si-ar uita geanta cu mancare acasa, nu ar rabda foame, ar incepe sa manance cate un calcai din cizma ... de branza a doamnelor. :)) Sau daca nu ar prinde nici un peste, si-ar manca propriile undite, si de data aceasta ar fi un deliciu. :))
Tot pentru iubitorii pescuitului sportiv, ar fi minunat un scaun si o umbrela confetionate tot din ... branza. :) 
Categoric sunt fan branza, sustin si semnez!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.

 

4 comentarii:

  1. Interesante propunerile tale ;).....Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. branza, muzica si pescuit! cine s-ar fi gandit la o astfel de combinatie :) Foarte original!
    Iar vizavi de ce-ar gusta, o mreana n-ar refuza niciodata o patratica de cascaval. dar e tot un fel de branza, nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Branza, muzica si pescuit e categoric o reteta...originala. :)
    Da, da tot...branza e. :)

    RăspundețiȘtergere