Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 4 decembrie 2013

Cumparaturi cu...zambet :)

Suntem in luna decembrie, o luna in care ne place sa daruim si sa primim. Este luna cadourilor! Ce poate fi mai placut decat sa oferi un cadou cu semnificatie pentru cei din jur. 
In plus, shopingul este pentru toata lumea un motiv de relaxare si evident de bucurie. Astfel  poti sa achizitionezi cadouri pentru toata lumea: familie, prieteni si evident, chiar vecini. :)
Eu inca de ieri am pornit in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Ce poate fi mai frumos decat sa-i daruiesc sotului meu un card Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact, pentru ca sa se poata bucura si el de bucuria cumparaturilor!  Cu ce sunt mai speciale cardurile Piraeus Bank? Pai tu cheltui si primesti si bani inapoi. Pare ireal in Romania? La Piraeus Bank totul e cat se poate de real! Pentru cumparturile efectuate cu ajutorul cardurilor, primesti 3% din suma cheltuita, in limita a 300 de RON pe luna. Ce e si mai minunat, e ca daca te-ai hotarat sa pleci de exemplu in Dubai, poti sa iei cardul de la Piraeus Bank cu tine si sa faci cumparaturi in cel mai mare mall din lume, iar la intoarcere acasa vei constata ca vei primi 3% din suma cumparturilor,nu mai mult insa de 300 de RON pe luna. :)
Poate ca te vei intreba: de ce sa-mi fac inca un card? Iti spun eu: nu te costa nimic! Cei de la Piraeus Bank nu percep taxa la emiterea cardului.In plus beneficiezi de 80% REDUCERE la abonamentele Medicover, poti sa-ti alegi PIN-ul direct de la bancomatul Piraeus Bank si foarte important, beneficiezi de asigurare in caz de evenimente neplacute (pierdere involuntara a locului de munca, invaliditate totala sau temporara, pentru persoanele fizice autorizate, deces din imbolnavire sau accident). 
Ar fi bine sa te grabesti sa-ti faci card de la Piraeus Bank, pentru ca oferta e valabila pana pe 31 ianuarie 2014! 

http://cardulcupromotii.ro/img/main_img.png
De acum inainte si domnii se vor bucura de cumparaturile...partenerelor. Cum? Pai, la final de luna domnii vor avea bani pe card, bani pe care ii vor putea folosi si ei pentru placerile personale! 
Cred si Mosul va da o fuga pana la Piraeus Bank sa-si faca un card de cumparaturi, sau poate mai multe, ca sa primeasca si el maxim 300 de RON inapoi, atunci cand va cumpara cadourile de Craciun.Nici nu va trebui sa se inghesuie prin magazine, poate sa comande online. 
Astfel ca va face economie de timp, iar renii sai se vor putea pregati pentru ziua de Craciun!
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu