Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 5 decembrie 2013

Esenta tare de lemn!

Inca de cand eram mica, am fost fascinata de casutele de lemn. De fiecare data cand le admiram, aveam impresia ca fac parte dintr-un basm si ca urmeaza sa intru in scena, cu partea mea de...poveste. E minunat si acum, in Romania anilor 2013 sa ai o casa de lemn, undeva departe de zumzetul orasului. Poate chiar in mijlocul padurii, intre brazii falnici, care ne amintesc mereu ca lemnul e parte integranta din noi. 
E dificil in ziua de azi sa gasesti parteneri de afaceri seriosi, care sa inteleaga ca fairplay-ul trebuie sa fie pe primul plan. Portalul AfaceriLemn.ro a reunit toate firmele serioase din industria prelucrarii lemnului, a mobilei precum si produsele specifice. De acolo poti sa-ti achizitionezi casuta ta de poveste din lemn, pe care sa o decorezi frumos cu mobila in stil rustic, pe care o gasesti tot pe AfaceriLemn.ro. 
Cine nu si-ar dori sa traiasca povestea din vis in lumea reala, intr-o asemenea casa? :)

Sursa: http://www.afacerilemn.ro/rom/Anunturi/Case-de-lemn-Letonia_id-295621.html


Ce frumos e cand mergi iarna la munte, da-i drumul la semineu, pui cativa busteni inauntru si totul incep sa prinda un miros magic de lemn proaspat ars? E o senzatie inedita, pe care nu o poti incerca, in oras, la bloc.
Incepem sa apreciem simplitatea vietii si o data cu ea si lucrurile, pe care bunicii nostri le apreciau extrem de mult si alaturi de care am crescut si noi: lemnul si derivatele acestuia! 
Cat de minunat e sa-ti inviti prietenii in seara de Craciun, la un foc cu lemne, chiar intr-o casa de lemn, departe de agitatia urbana! Astfel vei putea sa resimti mirosul copilariei, al lemnului ars in soba sau in semineu. Vei putea chiar sa-ti aduci aminte de merele coapte, pe care bunica ta ti le pregatea in seara de Ajun, atunci cand afara iarna isi presara mantaua alba peste noaptea geroasa. Esenta tare de lemn, ne duce cu gandul mereu la zilele petrecute la munte, atunci cand toata agitatia urbana era redusa la tacere.
E timpul sa promovam calitatea romaneasca, sa ne reintoarcem la adevarata valoare strabuna. Poate te intrebi unde regasim toate aceste lucruri? Intr-un singur loc! Pe AfaceriLemn.ro.  
AfaceriLemn.ro doreste sa promoveze industria responsabila, departe de actiunile reprobabile ale diversilor intermediari, care au defrisat padurile si care au creat o impresie falsa asupra unei industrii fanion.


Cu siguranta ca nu trebuie sa-i punem pe toti cei din domeniul lemnului, in aceeasi categorie: a oamenilor care distrug, cu scopul de a scoate cat mai multi bani.  E timpul sa alegem AfaceriLemn.ro, bursa de afaceri pentru industria lemnului!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu