Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

sâmbătă, 14 decembrie 2013

Mereu la...inaltime :)

Se spune ca feminitatea vine o data cu o pereche de...tocuri. :) Cam asa este. Indiferent ce culoare adopti la tinuta, indiferent cat de scurta sau lunga este rochia pe care o porti, o pereche de pantofi cu toc scot in evidenta feminitatea...tinutei. Nu e de mirare de ce atunci cand suntem " sus pe toc" ( vb lui Marius Moga :) ), ne simtim mult mai...feminine. Atunci parca putem cuceri lumea, fara sa fim in vreo pozitie politica...cheie. :)
Ca sa cuceresti pe cineva, trebuie in primul rand sa te cuceresti pe tine. Cum poti face acest lucru, decat privind lumea de la...inaltimea acestor pantofi cu toc.

Pantofi Dama "NudeStiletto"

http://shoefever.eu/pantofi-nude-silhouettenude.html

O asemenea pereche de pantofi s-ar potrivi cu garderoba mea. In plus, este o pereche de pantofi extrem de frumoasa, eleganta, care ar merge in aceeasi masura la o tinuta business sau chiar casual, la pantaloni sau la fosta/rochie.
Indiferent de anotimp, pantofii de dama cu toc pot fi asortati...la orice eveniment, fie cocktail, iesire in club, o nunta, un botez sau doar o cina in oras.
O tinuta nu este completa, daca nu o "garnisim" cu o bijuterie. Ce poate fi mai potrivit decat aceste bijuterii de argint?

Cercei Argint "Kitten Pearl"

http://shoefever.eu/cercei-argint-kitten.html

Cu asemenea doua accesorii, pantofii si cerceii, orice femeie s-ar simti extrem de eleganta si ..iubita. Ca sa te placa cei din jur, trebuie sa te placi tu insati. Ca sa faci acest lucru pe deplin, trebuie sa alegi tinuta si accesoriile, care se potrivesc personalitatii tale.O personalitate feminina, indiferent de momentul zilei sau de evenimentul, la care urmeaza sa mergi.
Suntem reprezente ale sexului frumos, ca atare trebuie sa fim mereu stralucitoare. Cum putem fi, decat purtand un machiaj adecvat, asortat cu o pereche de cercei, o bratara, un colier si cu o tinuta vestimentara.
Sa stii sa-ti scoti in evidenta calitatile si sa ti le accentuezi, folosind accesorii, este o arta, cea a frumosului. Iar noi ca reprezente ale sexului frumos, trebuie sa fim mereu la inaltime!

2 comentarii: