Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

sâmbătă, 22 februarie 2014

Blogul mamicii fericite!

Blogul meu a devenit blogul unei mamici fericite. Stiu, la fiecare postare vorbesc despre fetita mea. Cei care sunt parinti ma inteleg, ceilalti vor intelege cand vor deveni si ei parinti. Pur si simplu nu ma pot abtine sa nu scriu nimic despre piticul meu voinic si dulce.
Din 14 februarie facem pipi pe olita! Da, e un eveniment major. Iubita mea a fost receptiva la statul pe olita, ba chiar se amuza pe olita. De altfel statul pe olita inseamna joaca, cantec...olita canta cand face pipi Nicoleta! Asa de mult ii place la pitica mea atunci cand olita incepe sa scoata sunete. :)
Eu asa mi-am propus, de la 6 luni pitica mea sa stea pe olita. Evident ca nu face la comanda, eu doar stiu cand ea urmeaza sa faca si atunci o pun pe olita. E simplu, daca iti cunosti copilul. 
Am intalnit atat de multi copii, care la 2-3 ani inca au pampers. Mi se pare un lucru chiar neplacut pentru copil in primul rand. De ce? In primul rand, pentru ca muschii responsabili nu sunt pusi la....treaba. In alt doilea rand, pentru ca e neplacut pentru pielea copilului.
Pitica mea inca e alaptata. De saptamana viitoare vom incepe diversificarea. Toate la timpul lor. 
Fiecare etapa din cresterea copilului este minunata si magica. Magia consta in faptul ca ii vezi evolutia, ii observi miscarile. E minunat cum isi coordoneaza miscarile, cum incearca sa spuna multe, cum se chinuie pur si simplu sa scoata sunete.
Am ajuns la etapa in care Nicole isi papa degetele de la picioruse. E atat de minunata, cum chiuie, povesteste, se bucura de fiecare moment alaturi de mine. Stralucirea si bucuria din ochii ei nu se compara cu nimic. Pur si simplu e atat de sincera fericirea ei, incat nu pot sa o descriu in cuvinte.
Si eu sunt extrem de fericita alaturi de ea! Este categoric cea mai minunata perioada a vietii mele. De cand s-a nascut pitica, viata mea a capat atat de multa culoare. Indiferent de cat de obositoare, grele, necunoscute au fost multe momente, bucuria de a-mi tine copilul in brate a compensat si a eliminat chiar orice urma de greutate!
Pentru pitica mea, urmatoarea piesa. :)

3 comentarii: