Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 13 februarie 2014

Fii wow...fii glamour!

Este o vorba: " haina face pe om". O fi, sau nu o fi adevarat, cert este ca haina pe care o imbraci trebuie sa se potriveasca stilului tau vestimentar si personalitatii tale. In acelasi timp, trebuie sa fie articolul vestimentar care sa se potriveasca formelor tale. Atunci cand vizualizezi  un articol vestimentar, stii imediat daca se potriveste stilului tau.
O rochie care mi-ar placea sa o am in garderoba mea si chiar de ce nu, sa o primesc este aceasta:
http://www.glamourshop.ro/44-rochie-rafinata-voal-bej.html#
Este o rochie de seara, care se potriveste gusturilor mele vestimentare si personalitatii mele.Culoarea este minunata, la fel si croiala. 
O alta rochie pe care mi-as dori-o este rochia voal neagra cu trena.
http://www.glamourshop.ro/26-rochie-voal-neagra-cu-trena.html# 
Ca si femeie, iti doresti sa fii mereu apreciata. Un punct de plecare, este tinuta. Sa nu uitam ca prima impresia conteaza extrem de mult, asa ca daca ne dorim sa fim vazute cu ochi...buni, ar trebui sa fim atente la tinuta pe care o purtam. O rochie care sa ne puna in valoarea calitatile si sa ne mascheze eventualele defecte fizice, pot constitui un punct de plecare pentru...o a doua intalnire.
Daca tot vine ziua indragostitilor, de ce sa nu ne suprindem partenerul de viata cu o tinuta...chic. Ar trebui sa fii pregatita, purtand ceva care sa te avantajeze, pentru ca sunt convinsa ca te asteapta o cina in oras. Si sa fim seriosi, nu suntem la fel de feminine purtand...pantaloni si cizme fara toc. E drept ca sunt mai comozi pantalonii, insa o rochie ne da un plus de feminitate si ne determina sa avem incredere mai mare in noi.
Nu ti s-a intamplat niciodata ca purtand o anumita tinuta sa te simti...diferit? Atat de diferit, incat ai putea sa-l cuceresti si pe...Brad Pitt cu atitudinea ta? Cred ca da. Cu siguranta ca "de vina" erau hainele si incaltaminte. Atunci cand purtand ceva cu gust, care sa ne avantajeze, impunem respect. Aratam celor din jur ca ne respectam si ca merita sa fim respectate. 
O rochie, o fusta vor fi mereu binevenite in garderoba noastra. Mereu vor fi la moda si mereu le vom purta indiferent de eveniment. Fie ca e vorba de o cina, un cocktail, un alt eveniment, o tinuta ce include o...rochita ne va da o nota de prezenta...glamour, un fel de " wow". Daca esti in cautarea tinutei potrivite, atunci trebuie sa arunci o privire pe www.glamourshop.ro.
Adevarul e ca atunci cand accesezi site-ul celor de la GlamourShop, cu greu reusesti sa te hotarasti, pentru ca sunt atat de multe frumoase rochii, incat ai vrea sa le achizitionezi pe toate. :) 
Cu siguranta ca si tu, vei gasi o rochie potrivita pentru tine sau pentru iubita ta. Ai putea sa-i faci o supriza frumoasa de Valentine's Day sau de ce nu, de 8 Martie. :)
Fii wow, fii glamour!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu