Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 11 februarie 2014

Licitatie inversa

Stiai ca exista si conceptul de..."licitatie inversa"? Poate ca nu. Nici nu am stiut mare lucru despre acest concept de shopping. L-am descoperit zilele trecute si mi s-a parut extrem de interesant. Ce presupune acest concept? Pai, tu esti in cautarea cadoului perfect pentru...ziua de Dragobete. Asa. Pai intri pe http://ro.mrmart.net/, te apuci sa-ti faci cont, spui ce iti doresti sa cumperi, completand campurile, care sa te ajute sa gasesti produsul dorit si apoi astepti ofertele. Mi se pare foarte tare ideea! De ce? Pentru ca nu trebuie tu, ca si cumparator sa tot dai clickuri peste clickuri cautand ce-ti doresti. Tu lansezi provocarea, iar cei care au produsul pe care ti-l doresti vin cu ofertele. Astfel ca, Mr. Mart te ajuta sa-ti gasesti cadoul perfect, pentru ocazia dorita.O idee minunata de a folosi timpul corect, in favoarea ta. 
E mult mai simplu si pentru vanzatori. Isi vor gasi extrem de repede cumparator la produsul dorit. Filtrele folosite de http://ro.mrmart.net/ sunt extrem de bine structurate, in asa fel incat sa obtii exact produsul dorit, fara sa dai peste vanzatori, care vor sa-ti vanda tractorul, de exemplu, desi tu ai specificat foarte clar, ca-ti doresti doar un...ceas de mana cu ocazia zilei de Dragobete, pentru iubita ta.
Inca o veste buna, este ca atat vanzatorii, cat si cei care sunt in cautarea unui produs anume, au de castigat, pana la gasirea obiectului vandut sau cumparat. Cum? Pai fiecare share pe toate cele 5 retele de socializare, (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest si StumbleUpon) aduce in contul utilizatorului puncte sociale. Ce sunt aceste puncte sociale? Pai sunt categoric....puncte, insa ele te ajuta sa-ti achizitonezi un serviciu sau un produs dorit, chiar de aici http://ro.mrmart.net/acc/spmarket/.
Nu-i asa de shoppingul incepe sa devina placut? Grabeste-te, mai este putin pana de Dragobete si nu ai vrea ca iubita ta sa ramana anul acesta fara un mic...cadou. :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu