Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 19 februarie 2014

O iubire divizibila cu...2 :)


Iubirea este cel mai frumos sentiment, care poate defini o persoana. O poveste de iubire inseamna doua persoane, unite printr-un sentiment unic: iubirea.
Povestea iubirii adevarate incepe cu trairile lui si a ei. Doi, doua persoane care s-au gandit sa traiasca impreuna cele mai frumoase sentimente, care s-au gandit sa sadeasca un bob de iubire si sa-l hraneasca zilnic, in asa fel incat sa creasca exponential cu fiecare ora a zilei.
Cine e el? Cine e ea? El esti chiar tu. Ea este chiar iubita ta, cea pe care ai remarcat-o inca de la primele priviri din..liceu. Atunci el si ea au luat contact vizual. Anii de liceu nu au fost insa cei potriviti pentru iubirea lor. Timp de 4 ani, el, adica tu, te-ai gandit si te-ai intrebat cum ar fi sa traiesti o poveste de iubire cu ....ea. Ea, pe vremea liceului traia o poveste de iubire cu un alt...el.Timpul a decis ca pentru 4 ani iubirea dintre el si ea...sa fie pe stand-by. Dupa 4 ani, el si-a luat inima in dinti si a sunat-o. De unde avea numarul ei de telefon?
Soarta a facut ca el sa se intalneasca cu prietena ei cea mai buna si asa, au ajuns ca ei, dupa 4 ani sa se auda la...telefon. El a profitat de faptul ca si ea era la facultate in acelasi oras ca el, asa ca a sunat-o si a invitat-o in oras. Ea a acceptat, insa pentru el a inceput cursa pentru castigarea...ei, a iubirii ei. Era inceputul unei povesti frumoase de iubire, o poveste in care totul era...impartit la doi. :) Chiar si noul oras, in care cei doi isi continuau studiile stiau ca iubirea este divizibil la...doi.
Prima intalnire a fost una...placuta pentru amandoi. Insa prima intalnire nu a adus curand a doua intalnire, pentru ca ea s-a gandit sa se lase...cucerita. Asa ca a inceput sa inventeze motive, ca sa nu se intalneasca cu el. Asa a inceput cursa catre inima ei. El nu avea de gand sa cedeze, asa ca dupa cateva zile, in care au vorbit doar la telefon, iar ea a inventat motive sa se nu se intalneasca cu el, a urmat insa o supriza pentru ea.
Acelasi el, care stia unde sta ea, a cumparat un buchet de flori si a aparut la usa ei. Cand a deschis usa, ei nu i-a venit sa creada ca el nu a renuntat la ea. 
Astfel a inceput povestea lor de iubire. Ea i-a dat o sansa lui si iubirii lor. Dupa 9 ani de relatie, el a cumparat un inel si a cerut-o pe ea in casatorie. Emotionata, ea a acceptat cererea lui. Dupa 2 ani de casnicie, iubirea lor a fost recompensata cu un pui de om. Era dovada clara ca iubirea lor va fi eterna.:)

6 comentarii:

  1. melodia asta imi place, chiar daca nu-s un fan Andra....

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-s fan Vunk si, nici macar Andra, dar melodia asta le-a iesit si, vad ce e difuzata pe radio zilnic...asadar, inseamna ca si, prinde la publicul meloman!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt fan Vunk, dar combinatia cu Andra a dat nastere unui hit, categoric. :)

      Ștergere
  3. Imi place si melodia si ceea ce ai scris tu aici!
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place melodie!. Mulțumesc pentru aprecieri! O duminica minunata si tie! :)

      Ștergere