Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

duminică, 23 martie 2014

Alege o tableta cool si ultra-portabila!

Fara tehnologia necesara, acum nu reuseam sa postez pe blog si sa particip la competitia Spring SuperBlog 2014. :) Asa ca multumesc laptopului meu. As putea sa-i multumesc tabletei mele, daca as avea-o. Am aruncat o privire in magazinele online si am gasit multe promotii, multe oferte de tablete. Dupa ce am "colindat" ofertele online, m-am decis asupra acestei tablete, pe care am gasit-o in magazinul Arzerty.ro.

http://super-blog.eu/proba-13-alege-o-tableta-cool-si-ultra-portabila/capture/

Nu-i asa ca e tableta pe care ti-ai dori-o si tu? :)
Sincera sa fiu de foarte multe ori nu prea m-as descurca fara tehnologie, gagdeturi, internet. Cu ajutorul acestui "cocktail" informatic pot sa merg in concediu cu masina, fara sa fiu nevoita sa port hartile de hartie cu mine. In plus, daca cumva ma ratacesc, imediat ma gaseste "smartphone-ul" meu care foloseste aplicatia necesara, pentru ca eu sa ajung la destinatie fara probleme. Cu ajutorul conexiunii la internet,a smartphone-ului pot sa le raspund prietenilor mei indiferent unde ma aflu: in masina, in aeroport sau chiar la piscina.
Se intampla de multe ori sa ma sune mama mea si sa-mi lanseze cate o provocare, legate de preturi, oferte. Rapid deschid internetul mobil si aflu informatia. 
Internetul, tehnologia a patruns extrem de repede in viata mea si uneori ma intrebam cum ar fi daca nu as avea  acces la informatie pentru o zi. Mi-ar lipsi. Aplicatiile de pe mobil si conexiunea la internet m-au ajutat sa-mi vand lucrurile, de care nu mai aveam nevoie si totodata sa-mi achizitionez produse care in magazin, erau extrem de scumpe.
De foarte multe ori te intrebi oare ce mai face nu stiu ce coleg de prin liceu. E drept ca nu l-ai mai vazut de cand ai..terminat liceul. Rapid ai intrat pe retelele sociale si ai aflat ce s-a mai petrecut in viata sa in ultimii ani.
Tot cu ajutorul internetului si a gagdeturilor poti comunica cu persoanele dragi, care sunt plecate din tara. Daca ai alege sa le trimiti o scrisoare prin posta, le-ar ajunge probabil cand s-ar reintoarce acasa. :)
( Vorbesc din proprie experienta. :) )
Eu de exemplu, de fiecare data inainte de a alege o destinatie de concediu citesc review-urile celor care au fost in locul, unde as dori eu sa plec. Astfel ca stiu ce tara sa aleg, oras, care este hotelul care are cele mai bune servicii. Ba mai mult, pot sa-mi aleg si perioada, in functie de cum va fi vremea, astfel ca vantul si ploaia nu ma vor tine ostatica in...camera de hotel. :)
In timpul in care sunt in concediu, pot sa fiu la curent cu schimbarile din orasul meu. Pentru acest lucru, folosesc internetul mobil sau internetul wireless si evident smartphone-ul. Mi-ar prinde mai bine o tableta, pentru ca as putea sa postez poze, impresii pe blog, as putea sa vad la dimensiuni mai mari pozele facute, ar fi mult mai usor sa tastez. :)
Sa nu uit de televizor. Il am in casa si nu e doar de decor. De foarte multe ori il pornesc si in timp ce imi fac treaba prin casa, pun pe un canal de muzica si astfel ca muncesc cu drag si...spor. :)
Se intampla uneori sa am chef sa gatesc ceva spectaculos. Atunci ma "sfatuiesc" cu bucatari de marca. :) De la ei aflu care e ordinea ingredientelor, care sunt secretele si trucurile ce trebuie sa le pun in practica, pentru ca felul de mancare pe care-l pregatesc sa iasa delicios si sa faca impresia buna...stomacului si celor asezati la masa. :) Pentru aceasta operatiune, mi-ar prinde extrem de bine o tableta, pe care sa o iau cu mine in bucatarie.
Se intampla uneori ca o anumita floare sa aiba nevoie de...ingrijiri deosebite. Asa ca, atunci cand am nevoie de informatii si de sfaturi, rapid am deschis tableta ( daca as avea-o ) si as afla ce trebuie sa fac, pentru ca sa fiu un mic gradinar adevarat. :)
Tot de pe internet si cu ajutorul smarphone-ului, tabletei sau laptopului poti afla si orarul diverselor institutii ale statului, orarul mijloacelor de transport in comun. E extrem de usor si te scuteste de drumuri facute inutil!
Sa nu uit de suprizele pe care le poti face celor dragi aflati departe de tine: le poti trimite o felicitare virtuala sau chiar un buchet de flori ... real, atunci cand isi sarbatoresc ziua de nastere, iar tu nu poti sa fii langa ei!
Camera foto m-a ajutat sa surprind cele mai frumoase momente. In plus, pozele nu se sterg cu ... anii, doar daca le dai tu delete,  nu se decoloreaza si raman la fel de vii ca in momentul in care le-ai imortalizat!
Fara sa ne dam seama gatim cu ajutorul tehnologiei, mancam, ne distram, ne relaxam, tastam si chiar...respiram! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu