Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 28 mai 2014

Because I'm happy :)

Intotdeauna am apreciat sinceritatea. Niciodata nu am stiut sa ma prefac si stiu ca de multe ori deranjez cu sinceritatea mea. Atunci cand sun nemultumita de ceva, cand ceva nu-mi place la o persoana sau la caomportamentul acestia las sa se vada. Nici nu e necesar sa spun. Acest lucru deranjeaza. Evident ca putin imi pasa. Tocmai asta e ideea. De foarte multe ori mi se pare o tampenie intrebarea:" dar ai ceva? esti suparata?" Pai serios, nu se vede? Tocmai de aceea arat ca sa nu mai tot spun. Evident ca e nevoie de informatii suplimentare. 
Stau asa si ma gandesc in jur si ii vad pe o parte din cunoscutii mei care deja au cate 2 copii si ma intreb: " daca ma apuca si pe mine sa mai fac inca un copil?" Desi sincer nu mai imi doresc 2 copii. Unul e suficient. Am mai zis-o si o mai repet, am prea multe exemple de frati care nu se inteleg, incat nu vreau ca si eu sa contribui la aceasta lista. Poate ca piticii mei vor fi diferiti. Pai de ce sa risc? Momentan e bine asa si pentru mine e suficient. Eu am un frate, dar de multe ori sau cam de fiecare data in ultimii ani, simt ca sunt singura la parinti. Relatia cu fratele meu nu stiu daca se va mai repara vreodata. Eu, una am renuntat sa mai incerc sa mai refac ceva din relatia noastra. Am investit suficiente lacrimi, implicare, nervi, suparare si rabdare ca sa mai lupt pentru ceva ce pare ca nu mai exista. 
Nu vreau ca si Nicoleta sa treaca prin experienta mea, asa ca o scutesc de acest lucru prin faptul ca nu-i voi mai oferi un frate sau o surioara. E cat se poate de simplu. :) 
Printre altele, vineri e ziua sotului meu. E prima data cand isi serbeaza ziua de nastere si din postura de tatic. Anul trecut era viitor tatic. :) E ceva cu adevarat minunat. 
Sa inchei postarea intr-o nota optimista si sa ascultam o piesa care-i place extrem de mult piticutei mele. :)





2 comentarii: