Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 20 mai 2014

Danone are un site nou!

Chiar acum am terminat un Activia Mic Dejun de la Danone, cel cu 0,1 % grasime. E preferatul meu! Si apropo de Danone, La multi ani! Cei de la Danone au impliniti 5 ani de cand sunt pe gustul romanilor si de cand sunt alaturi de noi inca de la primele ore ale amiezii. Cu aceasta ocazie site-ul http://danone.ro/ are un nou look, unul extrem de atragator. Ce-mi place la acest site? Interfata, in primul rand, apoi rapiditatea cu care se incarca informatiile online si faptul ca nu e doar un simplu site unde sunt prezentate produsele marcii. Pe site-ul http://danone.ro/ gasesti tot felul de informatii extrem de interesante: de la 3 mituri despre iaurt, la campaniile Danone, pana la istoria marcii. Ce mi-ar placea sa gasesc pe site? Retete gastronomice trimise de consumatorii Danone, in care sa fie evidentiat produsul pe care l-au folosit pentru a da gust si savoare mancarii. Evident ca retele mi-ar placea sa fie evidentiate cu poze. Si inca ceva: mi-ar placea sa existe o sectiune de concurs pe site, unde sa se propuna diferite teme: de la fotografii, articole care sa cuprinda produsele din marca Danone.
Imi placea la nebunie cum este denumita sectiunea " Angajam zambete". Pur si simplu cand intri pe site-ul celor de la Danone si dai peste aceasta sectiune ti-e imposibil sa nu zambesti. :) Asa ca scopul a fost cu siguranta atins.
Site-ul este extrem de atragator, plin de multe informatii care te determina sa stai " sus" pe site pana reusesti sa rasfoiesti toate subiectele abordate. Eu de exemplu, sunt inca pe site-ul celor de la Danone si inca descopar tot felul de noutati care nu-mi iau ochii de la citit, ca de exemplu "obiceiuri sanatoase", "stiinta si santatate".
Acum ca mi-am facut pofta de bunatatea laptelului de la Danone, trec sa-i gatesc si fiicei mele si sa-i includ si ei in meniul de azi smantana.


4 comentarii: