Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 14 mai 2014

Spune "adio" gandacilor cu... Compania DDD!

Atunci cand locuiesti intr-un bloc in care varsta medie a locatarilor depaseste 55 de ani, orice miscare pe care o faci este supravegheata indeaproape. Cred ca nici nu ai nevoie de camere de supraveghere. E suficient sa intrunesti locatarii blocului, ca sa afli ce ai facut minut cu minut irtr-o zi obisnuita.
Ba mai mult de atat, esti taxat pentru orice. Asa ca, daca te-ai gandit sa-ti transformi gandacii de bucatarie in insecte de companie, ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte. S-ar putea sa te coste scump. Poate ca fiecare gandac va fi trecut la intretinerea blocului. E drept ca nu ar trebui inclusi la plata liftului, pentru ca gandacii sunt insecte atlete, care escaleaza blocul fara sa aiba rau de inaltime.
Adevarul e ca nu m-ar mira daca as vedea pe la televizor pseudovedetele de la noi purtand cu ele gandaci la buchet. Evident ca pentru ei ar fi "must have-ul" sezonului.
Eu una nu vreau sa am de-a face cu aceste insecte negre, extrem de dezgustatoare. Din experienta celor care au "locuit" o perioada cu gandacii de bucatarie, stiu sigur ca diversele solutii si spray-uri care se gasesc prin hypermarketuri nu-i vor alunga pe acesti intrusi. Cu siguranta ca acesti dauntori  sunt deja asa de obisnuiti cu gustul acesteor substante de amatori, incat se bucura cand primesc cate un jet.
In plus, e dezgustator sa mananci si sa vezi cum picioruse mici si negre se misca pe langa tine. Ca sa nu ma zic ca nu-ti mai vine sa pasesti in bucatarie. Pentru d-nele si d-rele care vor sa scape de pofta de mancare, prezenta gandacilor in bucatarie este solutia. 
Eu insa vreau ma simt bine la mine in casa si vreau inca sa experimentez tot felul de bunatatati culinare, asa ca nu vreau sa am companie "neagra" in bucatarie. Gandacii nu au ce cauta la mine in casa. Stiu sigur ca daca vreodata voi avea probleme cu dauntatorii, trebuie sa ma las pe mana profesionsitilor in domeniu. Astfel ca extermirea gandacilor si a daunatorilor, in general, va fi  definitiva si ireversibila.
Daca vreodata acesti intrusi negri se vor gandi sa-ti ocupe abuziv bucatarie, trebuie sa apelezi la exterminatorii profesionisti. Cum cine? Compania DDD. Ei stiu ca supravietuirea cu acesti mici soldati negri si  dezgustatori nu este compatibila.
Asa ca, de indata ce vei apela la cei mai buni in domeniu, bucataria ta nu va mai fi invadata si distrusa fara voia ta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu