Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 27 iunie 2014

“Micul meu secret de beauty pentru un par perfect ca la salon”

Ca si femeie, indiferent unde pleci cand iesi pe usa trebuie sa ai parte de o tinuta impecabila, asta implica bineinteles si un par aranjat. Nu poti sa iesi din casa cu parul nepieptanat, nearanajt chiar si atunci cand cobori doar sa duci gunoiul. Niciodata nu stii cu cine te intalnesti in drum spre lift. Poate cine stie, cariera ta se poate schimba in timp ce duci resturile menajere, nu de alta dar nu stii niciodata de unde " sare iepurele". :) Uneori o secunda iti poate schimba viata. Poate iti vei intalni sufletul pereche si nu ai vrea sa-si faca o impresie proasta, vazandu-te cu parul val valtoi. Asa ca, nu e mai simplu sa pleci din casa cu parul aranjata ca pentru o sesiune foto? De acum e si mai simplu, cand ai la indemana exact ce ai nevoie si anume acest minunat Airstyler de la Philips, pe care-l gasit pe http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/airstyler-hp8654_00/prd/.





Cu aceasta perie profesionala parul tau va straluci de bucurie, va fi mereu matasos si pregatit pentru orice provocare. Evident ca tu vei fi cea mai multumita, iar increderea va fi atuul ce te va conduce catre reusita.
Trebuie sa recunoastem, atunci cand avem parul aranjat alaturi de o tinuta eleganta sau office ne simtim pregatite sa infruntam orice, pur si simplu putem face fata oricaror provocari. Nu e de mirare de ce, de regula, atunci cand vrem sa facem o schimbare incepem cu parul. Ii alocam o noua frizura, o noua tunsoare, o noua carare, o noua culoare. Atunci cand suntem aranjate, cand parul nostru se bucura de atentie si noi simtim ca putem invinge imposibilul. Increderea vine din atitudine, iar atitudinea din modul in care aratam si ne simtim. 
E drept ca uneori schimbarea de look inseamna costuri ridicate, nu si daca alegem sa ne aranjam parul zilnic acasa. Parul nostru poate fi rasfatat cu tehnologia realizata de cei de la Phillips, care stiu ca ne place sa fim admirate.
Peria Airstyler de la Phillips ii confera parului tau volum, stralucire si-l va face mereu matasos. Tu vei putea sa-ti rasfeti parul ca si cum s-ar lasa pe mana celor mai mari hairstilisti. :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu