Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

duminică, 27 iulie 2014

Fii inteligent! Economiseste timp!

Ne-am obisnuit sa facem totul pe fuga. Nu e de mirare de ce timpul rezervat pentru multe dintre treburile casnice este extrem de limitat: jobul este solicitant si presupune un orar destul de lung, plus ca familia este intotdeauna prioritara, asa ca te trezesti ca dintr-odata casa pur si simplu e pe punctul sa "sara" in aer. Evident ca nu la propriu, insa iti dai seama ca nu ai reusit sa iti indeplinesti treburile casnice:  covoarele asteapta sa fie aspirate, reimprospatate, mobila are nevoie  de "atingerea" lavetei si a solutiilor ce-i asigura stralucirea, geamurile sunt deja prea incarcata de stropii de ploaie.
 De ce nu ai folosi timpul dedicat curateniei din casa pentru o cafea cu prietenele, cateva ore de plimbare alaturi de copii in parc sau de ce nu,  pentru o portie de relaxare la SPA? Poti sa-ti cumperi timp si asta  pentru ca profesionistii in domeniul curateniei se ocupa de casa ta. Cine? Uitat-te aici http://www.vertex-cleaning.ro/servicii-de-curatenie/curatenie-locuinte/!
De acum bucataria si chiar baia ta vor straluci de curatenie, iar tu vei putea sa te simti relaxata pentru ca totul este ca la carte.
Acum ca spatiul in care traiesti si dormi este cu adevarat improspatat si miroase a curat, te poti ocupa si de locul unde iti desfasori activitatea de zi cu zi: biroul. Poate ca te-ai gandit sa reinventezi spatiul in care creatia si angajatii fac ca banii sa se invarta in conturile tale. Stim cu totii ce inseamna reamenajare completa: dezordine si mizerie, in prima faza. Te trezesti cu geamurile "pictate" de lavabila, cu mocheta prafuita.
Stiu ca oricat ai incercat vei incerca sa acoperi si sa maschezi, praful patrunde peste tot. Curatenia de dupa e cu adevarat o provocare. Ei bine, ce-ar fi ca tu sa te gandesti la cum sa-ti investesti timpul, iar cei mai buni in domeniul curateniei sa se ocupe de treburile cu adevarat murdare? Pai arunca o privire pe http://www.vertex-cleaning.ro/servicii-de-curatenie/birouri-spatii-comerciale-industriale/curatenie-generala/ si gandeste-te cat de frumos va arata locul unde tu si ceilalti colegi va petreceti cea mai mare parte din zi. Deja si vezi cum soarele isi arunca razele caldute prin geamurile ce sclipesc de curatenie.
Nu-i asa ca acum iti vine sa te intinzi pe canapea si sa-ti lasi privirea sa patrunda prin visul de a avea un loc de munca cu adevarat de vis? Simti cum miroase a curat? Miroase atat de placut, incat si florile cele mai parfumate sunt cu adevarat invidioase!
Acum ca totul e curat, timpul pe care il vei economisi il poti petrece stand la soare, relaxandu-te alaturi de cei dragi in destinatiile tale de vis!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu