Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 2 iulie 2014

“Un „must have” pentru garderoba ta”

Ne place sa fim admirate, sa ne lasam duse de valul shoppingului. Multe dintre noi facem o pasiune pentru cumparaturi si ca orice femeie avem in garderoba mai multe articole vestimentare decat am putea purta intr-o viata. Ce sa mai vorbim de incaltari. Le cumparam pentru ca ne plac, sunt la promotie, se potrivesc cu nu stiu ce geanta, cu nu stiu ce rochie, sunt comode si uite asa ne trezim ca dressingul e plin pana la refuz.
De foarte multe ori alegem articole vestimentare care sunt pretentioase atat la spalat, cat si la calcat. 
Cum ar fi sa iesi pe usa purtand o rochie sifonata? Stiu, daca esti barbat vei zice ca asa e materialul si ca pot iesi cu ea fara probleme. :)) Daca esti femeie stii ca trebuie sa te respecti, asta inseamnand sa acorzi o mare atentie atunci cand ai plecat de acasa.
Pe vremea bunicii mele calcatul era o activitate destul de complicata. Exista un fier de calcat imens, care trebuia inainte de a fi folosit, pus pe plita de aluminiu sau direct pe soba ca sa i se incalzeasca talpa si doar apoi te puteai apuca de calcat. Greutatea fierului nu era deloc una neglijabila. Ajungeai cu degetele de la picioare in ghips daca erai neatenta si-l scapai din mana. Iti dai seama ca nu puteai regla temperatura de calcare, ca sa nu mai zic ca pana calcai o rochie, cateva camasi si un costum te apuca seara. 
Vremurile s-au schimbat, iar acum operatiunea de calcare a hainelor este una simpla si extrem de placuta. Ce sa mai vorbim ca nu risti sa-ti arzi nu stiu ce rochie, doar pentru ca are un material ce sa preteaza a fi indreptat la temperaturi scazute. 
Mai mult decat atat calcatul, o activitate de rutina zilnica, poate fi extrem de placuta si in fata televizorului. In timp ce piticul sau pitica ta se joaca sau doarme tu poti sa-i calci hainutele. O mama stie cat de haine sunt de calcat la o mica printesa: rochite, body-uri, tricouri si cate mai sunt inca pe lista.
Ei bine, calcatul hainelor se poate face extrem de facil datorita fierului de calcat cu aburi Philips PerfectCare Silence. De ce? Pentru ca  este primul fier de calcat cu generator de aburi care combină calcarea puternica şi zgomotul redus. Asa arata minunatia tehnologica.


Pe langa faptul ca este "smart" este si aratos, o adevarata bijuterie. Daca si tu ti-l doresti, poti sa-l comanzi de pe http://www.philips.ro/c/irons/perfectcare-silence-generator-de-abur-sub-presiune-cu-optimaltemp-si-tehnologia-silentioasa-cu-abur-gc9550_02/prd/ . 
Philips PerfectCare Silence, caci asa se numeste minunatul fier de calca,t dispune de Easy De-Calc, un sistem anticalcar eficient, are un rezervor de apa detasabil, care te va ajuta sa calci toate hainele avand o capacitate de 1,5 litri si o autonomie de 2 ore; are o talpa cu adevarat spectaculoasa, una premiu Philips care poarta denumirea de SteamGlide.
Un astfel de fier de calcat merita tot respectul, asta s-ar traduce printr-un filtru IronCare de detartrare. Cu ce e mai special acest filtru decat altele? Ei bine, IronCare îndepartează 99%* din calcarul prezent în apa de la robinet, evident pentru a asigura performante optime fierului de calcat, si chiar de patru ori mai mult!Astfel vei prelungi durata de viata a fierului de calcat. Filtrul de detertrare il poti comanda de pe http://www.philips.ro/c/irons/ironcare-filtru-de-detartrare-pentru-calcare-gc024_10/prd/ si asa arata. 



De acum inainte calcarea puternica se va face la decibili redusi, fara apa care contine calcar,  pentru ca Philips stie care sunt nevoile tale!


Hainele merita respectul tau, iar tu meriti un fier de calcat cu adevarat divin!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu