Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 6 august 2014

Transforma si tu calcatul in placere, cu Philips!

Atunci cand vrei sa arati cu adevarat bine, faci eforturi ca sa-ti mentii silueta sau ca sa o modelezi, optezi pentru haine ce au croiala care te avantajeaza. Orice articol vestimentar este croit dupa anumite linii, care se pierd in momentul in care sunt impachetate si asezate pe rafturile magazinelor.
Evident ca atunci cand iti cumperi o rochie, de exemplu, o probezi si iti dai seama daca ea este castigatoarea urmatorului eveniment la care vei merge. Dupa ce ai achizitionat-o trebuie sa o speli. Rochia se va sifona, asa ca trebuie sa te apuci sa o aranjezi si sa o pui din nou in valoare, ca sa o poti purta. Cum faci acest lucru? Evident apeland la maestri in domeniul impecabililului: Philips. Ei stiu cum sa faca pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate. :)
Pentru ca orice intalnire impune respect, tinuta ta trebuie sa fie impecabila. Nu de alta, dar nu ai vrea sa auzi cum striga rochia de pe tine, cum pantalonii ar vrea sa se ascunda ca sunt sifonati, iar camasa sa intre la apa de rusine. Pentru orice tip de articol vestimentar ai la dispozitie fiarele de calcat de la Philips. Le poti remarca pe http://www.philips.ro/c/fiare-de-calcat-cu-abur/29543/cat/. 
Inovatia de la Philips te va ajuta sa ai grija de orice material pe care-l porti: indiferent ca e bumbac, sintetic sau chiar matase. Fierul de calcat cu abur va avea grija ca nici macar o cuta sa nu-ti strice intalnirea. Atunci cand ai o tinuta impecabila, te simti mai sigura pe tine, ai incredere deplina in fortele proprii si nu ti-e teama sa fii in centrul atentiei.

http://www.philips.ro/c/irons/easyspeed-fier-de-calcat-cu-abur-cu-talpa-ceramica-gc2042_40/prd/

http://www.philips.ro/c/irons/easyspeed-fier-de-calcat-cu-abur-cu-talpa-ceramica-gc2042_40/prd/

Cu fierul de calcat Easy Speed de la Philips cutele vor fi de domeniul trecutului, pentru ca aburul ce se distribuie uniform pe toata suprafata e gata sa alunge orice urma de imperfectiune. Astfel ca materialul va fi perfect calcat, iar tu te vei putea bucura cu adevarat de articolul tau vestimentar. Calcarul prezent in apa nu-ti va face calcatul imposibil, Easy Speed dispune de un glisor anticalcar pentru indepartarea usoara a calcarului de pe fier.
Stim ca uneori aburii aduc cu sine si rugina, din apa folosita. Ei bine, minunatul obiect ce nu trebuie ce lipseasca din garderoba mea si a ta ( fierul de calcat )  dispune de un sistem antipicurare, in asa fel incat hainele sa nu prezinta pete in momentul calcarii.
Cat despre talpa fierului de calcat, aceasta este ceramica. Asadar alunecarea pe materialului articolului tau vestimentar va fi lina, iar fiabilitatea fierului asigurata.
Orice fier de calcat merita si o masa alaturi de care sa faca echipa perfecta. Una pe masura "must have-ului" din garderoba ta o gasesti pe http://www.philips.ro/c/masa-de-calcat/309066/cat/.
Cu Easy8 de la Philips calcatul camasilor va fi o adevarata placere, mai ales cand asculti muzica ta preferata. Cine este Easy8? Sa facem cunostiinta!



http://www.philips.ro/c/irons/easy8-masa-de-calcat-gc240_25/prd/
http://www.philips.ro/c/irons/easy8-masa-de-calcat-gc240_25/prd/

http://www.philips.ro/c/irons/easy8-masa-de-calcat-gc240_25/prd/

http://www.philips.ro/c/irons/easy8-masa-de-calcat-gc240_25/prd/
Aceasta "nava cosmica" te ajuta sa transformi calcatul hainelor intr-o placere: are suport pentru camasi, are sistemul unic ShoulderWing de calcare usoara a camasilor; te ajuta sa-ti tii telefonul aproape, dispunand de un compartiment special pentru a tine tehnologia langa tine. Are si "parcare" pentru fierul de calcat, adica o tavita care te ajuta sa poti roti si intoarce hainele, fara sa te gandesti ca vei fi nevoita sa chemi pompierii. Cu siguranta ca tu si masa de calcat va veti simpatiza de la prima privire. Cat e pretul? Uita-te pe http://www.philips.ro/c/irons/easy8-masa-de-calcat-gc240_25/prd/.
Acum ca ai un fier de calcat usor de manevrat si extrem de util, o masa de calcat deosebita, articolele tale vestimentare nu mai au nici o scuza pentru diferitele cute prezente.
Transforma si tu calcatul in placere, cu Philips!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu