Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 14 august 2014

Un plus de claritate pentru ochii tai!

"Multa sanatate!" este o urare cliseu. O spunem de fiecare data cand cineva este bolnav sau cand avem de adresat cateva cuvinte cu ocazia unei zile de nastere. De foarte putine ori ne dam seama cat e de importanta este aceasta urare si cat de minunat este sa fii un om sanatos.
De regula. atunci cand intalnim oameni cu probleme de sanatate realizam cat suntem de norocosi ca nu ne este afectata starea fizica sau psihica a organismului.
Oboseala organismului se rasfrange asupra fiecarei parti din corp: ochii simt nevoia de ajutor pentru ca sa faca fata incercarii la care ii supunem si asa ajungem la control oftamologic. De foarte multe ori ne trezim ca avem nevoie de corecturi de vedere, si anume, de ochelari. Atunci urmeaza partea in care trebuie sa ne obisnuim cu noua deficienta. 
Ochelarii nu sunt intotdeauna comozi si ne ia ceva timp ca sa ne obisnuim cu noul handicap, asa ca nu e de mirare de ce de multe ori ne uitam noile accesorii de vedere pe acasa sau cine stie pe unde. Nu e mai simplu ca atunci cand pornim de acasa sa ascundem deficienta de vedere? Ba da! Cum putem face acest lucru? Folosind lentilele de contact. De care? Ai o multime de alternative pe http://www.optiness.ro/. Air Optix o gama minunata de lentile de contact le gasesti pe http://www.optiness.ro/brand/lentile-de-contact-air-optix.
In functie de necesitatile tale poti opta pentru lentile zilnice, bilunare, lunare dar si night&day. 
Ei bine, daca de cand te-ai nascut iti doresti sa ai culoarea ochiilor precum cerul, atunci iti sta la dispozitia gama colorata de pe http://www.optiness.ro/categorie/lentile-de-contact-colorate. Asa ca nu mai trebuie sa fi suparat pe mama natura ca te-a inzestrat cu o pereche de ochi caprui, cand tu visai sa filtrezi totul printr-un iris albastru.
Daca te gandesti sa te pregatesti pentru petrecerea de Halloween poti alege de exemplu o pereche de lentile pink, cum sunt acestea. :)
http://www.optiness.ro/crazy-lens-uv-glow-2-lentile
Uite ca poti sa-ti asortezi pana si ochii cu tinuta ta...roz. :)
Pe langa a fi la moda, lentilele de contact sunt cu adevarat utile pentru cei care au nevoie  de corecturi vizuale.Lentile de contact sunt usor de "asezat in ochi" si sunt si estetice. Ochii tai iti vor multumi pentru ca le-ai clarificat imaginea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu