Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 22 septembrie 2014

Adio starilor gripale!

"Multa sanatate!" un cliseu atat de des important, insa atat de important. Stiu ca atunci cand auzi ca ti se ureaza "multa sanatate" e ca si cum ai auzi un salut. Nu inseamna mare lucru la momentul respectiv. Si totusi, atunci cand esti bolnav iti dai seama cat de important e sa fii sanatos, sa nu ai parte de momente care ar putea sa-ti strice ziua, bunadispozitia sau chiar un anumit eveniment.
Un copil e o minune! Multi cred ca nu e asa si totusi, e suficient sa te uiti in jur sa-ti dai seama cata lume incearca sa aduca pe lume propriul pui de om, fara probleme. Sunt atat de multe persoane care depun eforturi pentru a reusi sa simta prima miscare in burtica, sa-i auda inimioara, sa simta cum ceva atat de minunat creste in interior. E fara doar si poate cel mai frumos sentiment din lume! E drept ca doar un pic de efort se mentine aceasta stare de bine interioara si exterioara. Orice femeie care urmeaza sa devina mamica, pur si simplu radiaza. 
Atunci cand esti insarcinata incerci sa te feresti de mediile infectioase, pentru ca ai extrem de multe restrictii medicamentoase si pentru ca e cel mai bine sa fii sanatoasa. Avand Rh-ul negativ, a trebuit sa fac anumite analize perioade. Nu de alta, dar corpul meu putea privi minunea ce crestea la mine in burtica ca un corp strain si-l putea elimina. M-am bucurat extrem de mult sa constat ca organismul meu nu prelucra anticorpi care ar putea sa dauneze micutei mele. 
Luand contact frecvent cu multe medii, a trebuit sa-mi "dresez" organismul sa lupte cu toate infectiile, fara ca acestea din urma sa-mi dea de furca, asa ca am luat tot felul de vitamine ceate special pentru femeile insarcinate. Cu siguranta ca aportul de vitamine m-a ajutat sa ma feresc de tot felul de epidemii de gripe, raceli si alte infectii virale. 
A fost perioada cand m-am bucurat cu adevarat ca sunt sanatoasa! Starea mea emotionala era transmisa micutei de la mine din burtica. Daca eu as fi fost bolnavioara, atunci starea mea de disconfort i-as fi transmis-o si minunii ce se pregatea sa-mi zambeaca zi de zi.  
Un corp sanatos inseamna si o minte sanatoasa. Atunci cand starea noastra fizica lasa de dorit e un semn ca ceva se intampla cu noi: poate ceva emotional, ceva psihic.De fiecare data cand urmeaza sa ne imbolnavim, organismul nostru ne da un semn: devenim pur si simplu prost dispusi. E inceputul unei viitoare stari bolavicioase.
Acum ca anotimpul geros si frigul isi vor face aparitia, ar fi bine sa ne dozam organismul cu suplimente care sa aduca un plus de forta impotriva virusilor gripali. Cel mai bun prieten impotriva virozelor, a starilor gripale este Septilin.

http://www.hboutique.ro/Septilin-tablete-256-100-tablete?filter_name=septilin
Tu si Septilin veti face cea mai buna echipa impotriva virusilor, ce de abia asteapta sa-i gazduiesti.
Ia preventiv si nu vei simti cum a trecut iarna! Toate suplimentele alimentare care te vor scapa de raceli, gripa si alte boli ale sezonului rece le gasesti pe http://www.hboutique.ro/!
Ei bine, Himalaya si Blogalinitative te premiaza si pe tine. Daca vei lasa aici un comentariu vei putea castiga un voucher in valoare de 50 de euro pe care-l poti folosi pentru a-ti face cumparaturile de pe http://www.hboutique.ro/!

2 comentarii:

  1. Produsele comercializate de cei de la Himalaya sunt de o calitate foarte buna si nu sunt deloc scumpe, avand in vedere eficienta lor. Am achizitionat si eu Septilin, atat in varianta de sirop, dar si cea de tablete. Siropul il dam copilului, iar tabletele le consumam noi, adultii casei. cum spuneam, este un produs de exceptie, ca toate produsele Himalaya, de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si in familia mea sunt folosite produsele Himalaya intrucat naturiste fiind nu au efect daunator asupra ficatului si rinichilor, cand sunt absorbite de corp. Sanatate !

    RăspundețiȘtergere