Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 15 septembrie 2014

Era jocurilor cu roboti

Joaca este specifica copilariei. Cu siguranta ca fiecare dintre noi are amintiri legate de cele mai frumoase moduri de distractie, la varste extrem de fragede. 
Generatia anilor '80 isi aduce aminte de fascinantele gume Turbo si bineinteles de robotii creati din pachetele de tigari ale parintilor. E drept ca mai sunt si adulti, care in vremea copilariei aveau doar bunici care fumau si aceia doar Carpati, asa ca robotii nu aveau cum sa prinda viata din pachetele necartonate. :)
Era cu adevarat fascinant sa te intreci "in roboti": cel mai mare si cel mai "real", castiga titlul de cel mai frumos cyborg. Vremurile s-au schimbat, amintirile au ramas vii, insa joaca robotilor a ajuns la un alt nivel. Un nivel in care robotii au diferite forme, realizeaza tot felul de comenzi, prind viata ghidati de telecomenzi. Ba mai mult de atat, robotii stiu sa danseze, sa impacheteze haine si stiu cu siguranta sa transforme copilaria fiecarui pusti intr-o adevarata competitie.
Jocurile pe diferite suporturi: tableta, laptop, playstation-uri, televizoare, toate au devenit adevarate provocari pentru cei mici si cei mari. Sunt cu siguranta extrem de populare si atat de reale, la nivel de grafica,incat joaca pare o adevarata batalie cibernetica.
Uneori pentru a fi sigur ca piticul tau e in siguranta, trebuie sa stai langa el. Timpul petrecut impreuna este unul minunat pentru tine si uneori plictistitor pentru el. Puteti insa sa alungati plictiseala si sa deveniti parteneri de joc la un nivel la care si tu, ca adult te vei distra. Chiar daca prichindelul tau te va "bate" cu siguranta la multe nivele de joc, nu te vei putea supara pe el, tocmai pentru ca distractia lui este cu siguranta cea mai importanta.
Joaca cu droizii, inimicii si prietenii sai o poti gasi pe www.gokids.ro/jocuri_cu_roboti.html. Pentru a te distra nu ai nevoie decat conexiune la internet, dar banuiesc ca deja o ai avand in vedere ca ai ajuns la destinatia unde suprematia droizilor este inca disputata. 25 de jocuri sunt gata sa-ti puna la incercarea suspansul, sa-ti creasca andrenalina si sa-ti ofere distractia de care ai nevoie alaturi de copilul tau. Ah da, si inca gratis! Nu-i asa ca te-am facut curios?
Pai ce mai astepti, intra si tu pe GoKids.ro si gaseste-ti robotul preferat!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu