Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 24 septembrie 2014

Iphone 6 e aici datorita celor de la QuickMobile!

De fiecare data cand Apple urmeaza sa aduca ceva nou sau ceva la fel ca precedentul model, insa putin cosmetizat, se creaza o adevarata isterie la nivel mondial. Nu e de mirare: Apple e doar unul si e unic datorita sistemului de operare, a designului, a materialelor folosite, toate pentru a ingloba tehnologia de ultima ora intr-un smartphone cum e Iphone-ul, indiferent ce numar poarta dupa titulatura.
Noi toti, cei care spunem ca nu ne pasa ca s-a lansat inca un model Apple, mintim. Nu de alta, dar plecam urechea, suntem curiosi ce aduce noul gagdet si poate chiar si suntem curiosi ce ascunde sub carcasa la nivel de "putere". 
Nu sunt fan Iphone, niciodata nu am fost, dar intotdeauna am fost fascinata de designul ce a revolutionat piata telefoanelor inteligente. Ce inseamna ca Iphone 6 e si la noi in tara, si asta datorita celor de la QuickMobile? Inseamna ca la nivel mondial si noi ne putem duela la capitolul "exclusiv", "in premiera" cu tarile ce conteaza cu adevarat la capitolul "inteligenta artificiala". Ce bine te simti tinand in mana un Iphone 6 gandindu-te ca in acelasi timp un american face acelasi lucru ca tine, poate chiar la aceeasi ora, la aceeasi secunda.
E minunat sa stii ca Romania este prezenta pe harta lansarilor in domeniul telefoanelor inteligente. Astfel ca, it-istii nostri vor putea crea si ei aplicatii care sa concureze cu cele prelucrate de rusi, nemti sau chiar americani. 
Pe vremuri, noi, romanii vedeam noutatile in premiera doar la televizor, prin diferite reclame luate de ici si colo. De cate ori nu s-a intamplat sa avem acces la anumite produse doar dupa cativa ani? Uite ca ne-a venit randul "sa fim in ton cu toata lumea" si asta inseamna ceva pentru noi ca si onoare: inseamna ca suntem un punct pe harta lumii, un punct in care Iphone 6 este butonat concomitent atat de un roman cat si de un american.
E important sa avem acces, sa contam, sa putem sa afirmam: "...si eu l-am butonat, chiar la cateva zile de la lansare".  Sunt convinsa ca poate si tu esti curios sa afli ce ascunde sub carcasa noul Iphone, care este pretul lui in Romania si cum arata. Ei bine, pe http://www.quickmobile.ro/iphone gasesti toate detaliile! Tot de acolo il poti si comanda. Ba mai mult de atat, il poti castiga printr-un comentariu pe http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu