Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 9 octombrie 2014

Daca n-ar fi existat epilarea...

Orice femeie adora sa fie admirata,  rasfata si bineinteles, respectata. Fiecare dintre noi stim ca in lipsa respectului personal, cei din jur nu ne vor garanta un comportament demn de admirat.
Respectul pleaca de la modul in care alegem sa ne imbracam, sa ne afisam tinuta. Evident ca un plus de stralucire il ofera persoana care il poarta. 
Cum ar arata o femeie purtând o rochie eleganta cu umerii goi, insa afisand   pe picioare o colectie de par de diferite lungimi? Cu siguranta ca nu ti-ar veni sa-ti intersectezi privirea cu aspectului ei fizic,  indiferent din ce colectie ar face parte rochita imbracata. Unde ar fi senzualitatea si feminitatea? Cu siguranta ca la saloanele de epilat.
Ador vara si de foarte multe ori ma gandeam la cele mai simple moduri de a scapa de parul nedorit. Nu de alta, dar nu as fi vrut sa fiu in centrul atentiei simțindu-ma stanjenita.
Cat de minunat ar fi sa nu mai gandul parului nedorit? Epilarea definitiva este solutia. M-as putea bucura de vara si de tinutele lejere, fara sa ma gandesc ca voi pierde cel mai bine situat sezlong si asta pentru ca am pierdut cam multa vreme prin baie.
Orice ocazie de a imbraca un costum de baie, o rochita lejera nu ar dura mai mult de...5 minute, cat ar insemna sa trag hainele pe mine. In plus, sa nu uitam ca uneori corpul nostru reactioneaza atunci cand i se aplica diferite operatiuni. In cazul epilarii, riscam uneori sa ne trezim cu diferite iritatii care ne-ar tine departe de razele solare pentru cel putin 24 de ore.
Eu sunt pro epilarii definitive si as opta pentru ea oricand! Fiecare concediu ar fi lipsit de grija parului din anumite zone vizibile. As opta pentru acest aparat de epilare definitiva.

http://www.tpb.ro/aparate-epilare-definitiva/372-silkn-sensepil-epilator-cu-lumina-pulsata-ipl.html

http://www.tpb.ro/aparate-epilare-definitiva/372-silkn-sensepil-epilator-cu-lumina-pulsata-ipl.html

Minunea care te ajuta sa spui adio firelor de par, "forever", se numeste Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL. E un aparat usor de folosit, chiar la mine acasa, asa ca nu va trebui sa ma gandesc ca nu voi ajunge la timp la salon si ca am de infruntat o noua zi infernala in trafic.
Ce e minunat la acest aparat, e ca le vine de "hac" si firele care stau "ascunse" sub piele. Nici cele "camuflate" sau "pitite" nu scapa, asa ca eu voi fi cu adevarat multumita de rezultat, fara sa ma gandesc ca peste cateva zile vor aparea noi fire de par.
E minunat sa stii ca in timp ce asculti muzica, vizionezi serialul tau preferat, scapi de parul neplacut din zonele vizibile. Nici nu mai conteaza cate minute dureaza sedinta sau cate sedinte trebuie sa faci, atata timp cat poti realiza procedeul de epilare chiar la tine acasa. Nu va trebui sa tragi de tine, sa te convingi ca o ploaie nu-ti va strica sedinta de epilat. :)
Epilarea definitiva este cea mai buna metoda pentru  a fi mereu feminina, indiferent de situatie si indiferent de timpul pe care-l ai la dispozitie! In plus, nu va trebui sa iei in calcul si durata epilarii atunci cand programezi o iesire la strand, la bazin sau la diferite evenimente cu prietenii.
Orice femeie care se respecta stie ca epilarea definitiva este cheia pentru cele mai reusite veri!
Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2014!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu