Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 7 octombrie 2014

Relaxare la cazinourile online!

Fiecare dintre noi are cate un sport preferat. Multi au impresia ca jocurile de noroc sunt  doar pentru cei naivi. Putini stiu ca orice joc de noroc presupune o multime de calcule matematice, luate in calcul de cei care prefera sa se relaxeze si implicit sa-si rotunjeasca veniturile.
Recunosc ca imi place pokerul si il consider un joc al mintii, unul in care trebuie sa calculezi corect probabilitatile de castig, sa iti dai seama ce carti au competitorii tai si care sunt sansele ca banii aruncati in joc sa se inmultumeasca. Ca orice joc, exista riscul de dependenta. 
E foarte important sa stii cand sa te opresti si sa nu ai impresia ca jocul la "aparate", cum este denumit in termeni populari, poate deveni un mod de viata. De cele mai multe ori tentatia de a castiga cat mai multi bani, devine mai puternica decat orice tip de ratiune.
E bine sa stii cand sa te opresti si sa intelegi ca genul de jocuri, cum sunt sloturile, sunt doar un alt mod de relaxare, nicidecum un mod de viata. Sloturile le poti juca si in cazinouri online si poate fi un mod de relaxare chiar la tine acasa. Ca si alcoolul, jocurile online jucate cu moderatie, nu sunt periculoase.


Niciodata nu am intrat intr-un cazinou si nu as face-o. Cazinourile sunt frecventate pe de-o parte de jucatori inteligenti si de cei naivi. Stiu destule persoane care furate de ideea de a castiga bani multi dintr-odata, au ajuns sa isi hraneasca viciul cu orice risc, asta insemnand sa aduca prejudicii propriei familii.
Te poti relaxa alaturi de alti jucatori in cazinourile online, incercand sa-ti pui la incercare cunostiintele de matematica. Gasesti online cazinouri, care iti pot oferi o multime de moduri de a-ti testa memoria si inteligenta, pentru ca jocurile online nu sunt doar de noroc. 
Cei care cauta relaxarea in fata laptopului de acasa, au la dispozitie o multime de jocuri, chiar la cazinouri  Romania. Avantajul cazinourilor online e ca le poti juca oricand, fara sa te intrebi ce tinuta trebuie sa adopti si cat de mult timp vei petrece in trafic.
Trebuie sa recunosc ca nu m-a tentat niciodata ideea de a castiga bani din jocurile online. E drept ca atunci cand intri in febra jocurile de noroc, se intampla sa nu stii cand sa te opresti. Te ia valul si atunci, din cauza oboselii, risti sa pierzi chiar tot. 
Jocurile practicate in cazinourile online, mai au avantajul ca le poti pune pe "pause" atunci cand primesti vizita neasteptata a unor prieteni sau cand intervin lucruri neasteptate, ce nu necesita amanare. In plus, oricand te poti ridica de pe scaunul de acasa si poti sa iti rezolvi problemele importante.
Jocurile online trebuie privite ca un mod de relaxare si nu ca un mod "siretlic" de a castiga bani, de a te imbogati. De cate ori nu am auzit expresia: ".... doar mana aceasta si apoi plec" si fix atunci se intampla ca persoana respectiva sa piarda cam tot ce a investit. Atunci cand te fura ideea de a castiga mult dintr-odata, cam greu reusesti sa te opresti.
Jocurile de noroc nu sunt pentru cei care nu au limite si nici pentru naivii care au impresia ca se pot imbogati peste noapte, sunt pentru cei care stiu sa anticipeze gandurile competitorilor, care stiu probabilitati matematice si care stiu sa nu se arunce in vant pentru un "pot" cu adevarat grandios. 
Castigurile mari sunt pentru cei care trateaza cu respect jocurile, indiferent cum se numesc ele.



 

2 comentarii: