Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 18 noiembrie 2014

Distractia incepe de la varste fragede!

Copiii sunt oglinda parintilor. Nu de multe ori ,vezi un copil entuziasmat de faptul ca sta pe locul din fata al masinii tatalul sau. Uneori entuziasmul e mai mare, decat  atunci cand  i-ai oferi o jucarie noua. Pana la urma nu e de mirare, asa cum stim, cei mici incearca sa-si copieze parintii. Micutul tau incearca sa imite ceea ce vede. Uneori "jucariile" parintilor, cum e autovehiculul, se regaseste si in miniatura. Pe http://www.magazinuldemasinute.ro/masinute,electrice gasesti exact masinuta eco potrivita pentru varsta,personalitatea si  gustul copilului tau :) Pana la urma tu esti cel care decide ce masinuta merita sa ocupe un loc in portbajul autovehicului tau si chiar in camera copilulu.
Sunt atat de multe variante, incat sincer, iti va fi greu sa te decizi. Poate cine stie, bugetul alocat acestei "jucarii" te va ajuta sa iei o decizie. 
E drept ca acum sezonul de joaca pe afara se cam incheie, insa tu poti sa-ti distrezi copilul, luand masinuta electrica cu voi, in mall, de exemplu. Pentru varianta in care te gandesti la o excursie la munte, poti alege pentru aceasta saniuta.

O gasesti si tu pe http://www.magazinuldemasinute.ro/saniuta,bebe,saniuta,bebe,cu,sac,saniuta,bebe,cu,maner,reglabil. E perfecta pentru zilele in care frigul va pune stapanire pe distractia voastra. Copilul tau va putea admira confortabil peisajul feeric al muntelui, iar tu vei putea sta linistit, stiind ca micutul tau este in siguranta si ca nu ii este rece.
O data cu trecerea timpului, micutul tau este tot mai plin de energic si mai dornic sa experimenteze tot felul de jocuri. Pentru zilele cand vremea va va tine in casa, poti sa-ti suprinzi micutul cu un balansoar de interior, pe care-l va adora inca de la prima incercare.



Pe langa faptul ca micutul tau nu va cadea de pe balansoar, va putea sa se bucure si de sunetele scoase de calut. Balansoarul este prevazut cu un scaun care ii ofera siguranta, indiferent cat de mult de inclina in spate calutul. Evident ca tu vei trebui sa-i supervizezi joaca de-a "calutul", pentru ca totul sa se desfasoare fara incidente. 
Atunci cand calutul da semne de oboseala, iar "vocea incepe sa-l lase", tu ii poti "reimprospata" glasul cu noi baterii, care se schimba extrem de usor. :) In plus, materialul din ce este realizat calutul nu se ia atunci cand micutul tau trage de el, astfel incat sa nu exista riscul inghitirii acelei blanite cu care este acoperit animalutul.
Cu asemenea variante de distractie si relaxare, micutul tau va fi extrem de multumit!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu