Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 1 decembrie 2014

Da, am uitat de...

Am o buburuza minunata, care a crescut si care e tot mai umana. De ce zic acest lucru? Pentru ca intelege cam tot ce-i zic. :) Pur si simplu ma pot intelege cu ea, ca si cu un om mare. De 2 zile a inceput sa se ceara la olita. Pana acum eu intuiam cand urmeaza sa faca pipi si o puneam la olita, acum a inceput ea sa imi aduca olita sau sa arate spre olita. 
Acum 2 seri m-a uimit. Dupa baita, dupa ce am pregatit-o de seara, dupa ce i-am administrat tot meniul zilnic, ma intrebam daca am uitat ceva. Am inceput sa recapitulez si nu parea sa fi uitat ceva. Ei bine, ea mi-a adus aminte ca totusi nu am memorie de elefant. :) S-a dat jos din pat, s-a dus la dulapiorul de langa pat, a deschis sertarul si mi-a adus periuta si pasta de dinti. Nu mi-a venit sa cred! Am uitat sa o spal pe dinti,insa ea mi-a adus aminte!
Mai mult de atat, si ieri dimineata dupa ce ne-am trezit, am stat la olita, mi-a adus pasta si periuta de dinti, semn ca iar am uitat de spalatul dintisorilor. Ce sa mai zic. Am ramas muta de uimire, cand i-am vazut gesturile, ochii mei s-au umplut de lacrimi, iar sufletul meu zburda de bucurie ca am un copil atat de minunat!
Toata lumea ma intreaba daca nu-i mai fac la Nico un fratior. Raspunsul meu ramane acelasi: "NU". Momentan, nu. Poate peste cativa ani o sa-i fie dor de un "copil mic" si o sa ma apuc de ...treaba. :) Acum nu e necesar. 
Cu Nico am profitat de fiecare clipa, am facut totul asa cum am simtit, am facut exact asa cum mi-am imaginat ca voi face cand momentul va veni. Asa ca nu consider ca as vrea sa imi iau revansa. Vreau in continuare sa-i ofer fetitei mele iubire nemarginita si sa fiu doar pentru ea oricand doreste ea si sa nu-mi pare rau de nimic. :)
Fiecare zi este cu adevarat interesanta, fascinanta si ma bucur ca pot profita la maxim de timpul lui buburuza mea!

2 comentarii: