Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 16 decembrie 2014

Eu si banii castigati la loto!

Castigul mare la Loto m-a facut si pe mine sa visez cu ochii deschisi. Si mama ce mai visez. :)) Sunt ca un copil atunci cand ma lasi sa-mi imaginez. Acum sincer, daca nu am visa, in ce am mai crede? Ei bine, visul meu a inceput cu un concer la Michael Buble. Chiar daca as avea totii banii din lume, nu mi l-as dori intr-un concert la mine acasa, ci la New York. Sa traiesc momentul alaturi de alte mii de persoane. Evident ca as ramane sa traiesc trecerea in noul an in New York. As lua avionul si as pleca in Maldive, unde sa stau pe nisipul cald, sa ma las mangaiata de vant si sa uit cum trec orele. 
Recunosc ca as include si Viena si Dubai in calatoria mea prin lume. :) Ambele mi le-as dori sa te (re)vad, cu mare interes. Acum am inchis portita viselor, nu de alta, dar e posibil sa nu-mi ajunga banii, pentru a-mi indeplini toate visele. :)) Glumesc, mi-ar ramane multi, incat si fiica mea si fiica ei ar trai regeste. :) 
Mi-ar placea sa am propria mea gradinita de copii. NU sa-i fac eu. :)) Mie mi-e de ajuns Nicoleta, iubesc copiii, imi iubesc fetita, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma pun pe concepere. :)
Serios, tu ce ai face cu banii castigati la loto?



2 comentarii:

  1. da,o intrebare buna. dar fiecare are o sansa la mie sau chiar mai mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Categoric:) Cine nu joaca, nu castiga. Cine nu viseaza nu are ce sa indeplineasca.:)

    RăspundețiȘtergere