Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 27 februarie 2014

O zi minunata!

A fost o zi minunata! As spune ca a venit primavara, dar nu vreau sa ma pripesc. Ar fi minunat sa mai renuntam la hainele groase, ca parca m-am cam saturat sa umblu cu haine cladite peste mine. Nu doar eu, ci si pitica mea, care nu iubeste deloc hainele groase. De abia astept sa urce temperaturile in termometru, pentru ca Soarele pare a fi pregatit sa dea tonul primaverii. Deja ma si gandesc cat vom sta pe afara cand se va mai incalzi. Toata ziua vom fi la plimbare. E drept ca si in perioada iernii am fost aproape zilnic afara, dar cand temperaturile vor zbura in partea pozitiva a termometrului, vom sta multe ore pe afara, vom merge cu caruciorul pana in centrul Clujului in plimbare.
Asa de bine m-am simtit azi afara. Zambeam tot timpul. De ce? Pentru ca vremea imi place la nebunie, si pentru ca evident atunci cand imi scapam privirea in jos imi vedeam puiul care dormea asa de minunat...
Stiu ca ma repet, dar simt nevoia sa urlu in gura mare: sunt extrem de fericita!!! Nu stiu daca am fost vreodata atat de fericita. Sunt fericita zilnic. Ma simt atat de bine in fiecare zi, indiferent daca sunt obosita.
Bucuria de a-mi strange puiul in brate, de a-i privi zambetul dulce si sincer, de a-i admira bucuria ochisorilor ei nu se compara cu nimic.E cocktailul perfect pentru fericire.O fericire eterna, care nu e trecatoare.
Azi in timp ce ne plimbam, gandul meu fugea la zilele de primavara, cand vom merge cu totii la pescuit, cand ne vom bucura de frumusetea lui Nicole, cand ne vom bucura toti unul de compania celuilat.
Acum visez sau continuu sa visez. Dupa primavara, vine concediul la mare. :) La noi la mare de data aceasta. De la anul, luam drumul...avionului. Anul acesta masinuta noastra alba si sportiva ne va arata drumul catre...Marea Neagra. :) Va fi de altfel primul drum al masinii si al Nicoletei spre...marea relaxare si spre marea albastra.
Acum asa de frumos imi bate soarele in geam si s-a proiectat pe perete. Mi se vad in umbra degetele cum tastez. :)) E foarte tare, parca umbla cineva pe...pereti. De fapt umbla degetele mele pe tastatura. Simt ca anul acesta va fi unul minunat. Unul pe care mi-l doream de multa vreme. Inchei si postarea de azi cu o piesa frumoasa. :)


marți, 25 februarie 2014

Un somn de nota 10!

Acasa este unul dintre cele mai dulci cuvinte si unul dintre cele mai placute locuri din lume. Acasa este locul unde grijile dispar, unde tot ce e neplacut se "evapora", unde ne incarcam de energie pozitiva, unde ne relaxam, unde cele mai frumoase vise pun stapanire pe noptile noastre lungi sau scurte.
Orice casa are cel putin un pat. Un pat nu e doar un obiect de mobilier, este locul unde inchidem ochii si patrundem in taramul viselor, este locul unde ne deconectam cu totul de la agitatia cotidiana, este locul unde visele frumoase devin realitate, la fiecare apus de soare. 
O minte linistita inseamna odihna, inseamna un somn linistitor, inseamna un pat care sa ne ajute sa ne reincarcam bateriile pentru a doua zi. Pentru mine un somn bun inseamna lenjerii de pat moi, colorate, care sa-mi confore acea stare de liniste. Surprinzator sau nu, dar asternutul pe care-l alegem ne influenteaza somnul, automat starea de spirit. 
De foarte multe ori spunem ca un lucru ieftin nu inseamna un lucru de calitate. Eu am gasit lenjerii ieftine care mi-au oferit aceeasi stare de bine, ca si lenjeriile care aveau un pret mai ridicat. Materialul din care sunt confectionate lenjeriile de pat e extrem de important. Trebuie sa stii ce ti se potriveste.

Indiferent ca esti pregatit sa-ti savurezi somnul intr-un set de lenjerii de pat de satin sau de bumbac creponat, e bine sa stii ca pe http://www.pentrupat.ro/ si pe http://www.lenjerii-ieftine.ro/ ai de unde alege. Indiferent ca-ti doresti lenjerii de pat cu imprimeu, simple, din bumbac creponat, finet satinat sau pur si simplu din bumbac finet, magazinul online pentru lenjerii de pat are cele mai bune alegeri. La fel de bune ca si magazinul de lenjerii din mall sau de la colt de strada. 
Ca sa avem parte de o zi buna, trebuie sa ne ingrijim de somnul nostru, cum altfel decat facand cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de lenjeriile de pat. Somnul merita tot ce-i mai bun!

Schimbare de look!


E minunat sa fii pasionat de "scris", sa-ti placa sa te iei la intrecere cu alti bloggeri din comunitate si sa primesti si...premii. :) Eu zic ca efortul tau, creativitatea sunt pe deplin recompensate. Astfel ca am dat si eu peste un concurs cu premii...cash, asta ca sa-ti cumperi tu tot ce visezi, tot ce-ti doresti si tot ce-ai inclus pe lista dorintelor din anul ce tocmai e in desfasurare. :) Despre ce este vorba? Despre concursul cu premii cash de 1000 de lei oferit de Saloane.ro pentru bloggeri. Evident ca daca vrei sa participi la concurs trebuie sa indeplinesti si anumite conditii. Ca de exemplu:
1. Trebuie sa ai un blog mai vechi de 1 an de zile, care sa aiba PageRank-ul minim 2;
2. Trebuie sa fi intrat in 2013 intr-un salon de frumusete / remodelare / frizerie / masaj / tatuaje / etc.; 
Apoi trebuie sa te apuci de scris. Ce? Cat? Cum? In primul rand trebuie sa scrii un articol care sa contina mininum 400 de cuvinte. Articolul tau trebuie sa contina urmatoarele:
- un paragraf explicativ/descriptiv al concursului, impreuna cu un link catre aceasta pagina de prezentare a concursului; Link-ul trebuie sa fie de forma: Concurs Saloane.ro pentru bloggeri.
- o poveste reala cu una dintre experientele tale (negativa sau pozitiva) avute la un salon la alegere. Singura conditie este sa fi fost cu adevarat in acel salon, iar impresia ta sa fie pe bune.
- in incheiere sa incluzi un link catre categoria de saloane din care face parte salonul despre care ne-ai povestit. Exemplu: "Mai multe detalii despre salonul XXXXX, dar si alte alternative se pot gasi in categoria Saloane de cosmetica din Saloane.ro".
Eu zic ca regulamentul e pe intelesul tututor bloggerilor. Inca ceva, dupa ce ai terminat de scris articolul pe blogul tau trebuie sa-l trimiti pentru validare la adresa de email marketing@saloane.ro. Ar fi cazul sa te grabesti, concursul are deadline data de 28 febaruarie.
Ei bine, ca si femeie iti doresti mereu sa stralucesti, chiar si pentru tine. Nu trebuie sa-ti placa ce vezi in oglinda, doar cu ocazia unui eveniment mai deosebit. 
Pe mine cu greu ma convinge cineva sa fac o schimbare la podoaba capilara. Trebuie sa vad eu o coafura, frizura care sa-mi placa extrem de mult, ca sa ma decid ca trebuie sa aduc o schimbare parului meu. Ei bine, anul trecut dupa vreo 2 ani in care parul meu nu a mai vazut mana unui hairstilist, facandu-mi eu o idee asupra frizurii pe care mi-as dori-o, am pornit spre cel mai apropiat salon de coafura din zona mea. Nu-mi puteam permite sa plec departe de casa, pentru ca pitica mea, in varsta de 1 luna jumatate, la vremea aceea manca mult mai des, iar eu, sursa ei de hrana, trebuia sa o hranesc la...cerere. :)  Asa am ajuns eu sa caut rapid un numar de telefon pe net si sa sun la salonul Graffiti ca sa vad daca pot sa imi scurtez parul, fara o programare prealabila. D-ra care mi-a raspuns, mi-a spus ca daca vin in jurul anumite ore, sigur voi beneficia de un tuns. Perfect. Zis si facut. M-am echipat si m-am prezentat entuziasmata in fata salonului. La fix ca sa beneficiez de o schimbare de look. Asa ca am fost invitata de Paul, un baiat tanar, cu chef de munca, sa ma asez pe scaun. M-a intrebat cum vreau sa va tund. I-am explicat ca mi-ar placea sa mai scurtez putin din lungime si ca vreau sa-mi faca breton. I-am mai mentionat, ca nu am timp sa stau in fata oglinzii, asa ca de aceea imi doresc ceva...simplu de intretinut. Paul insa mi-a explicat ca atunci cand vine vorba de breton lucrurile nu sunt asa de simple cum cred eu. Bretonul trebuie aranjat, intretinut. M-a convins asadar ca bretonul nu se incadreaza in cerintele mele. Bun. Am convenit sa aleg o tunsoare inscarita, apoi Paul a trecut la treaba. S-a apucat sa-mi descalce parul, care era greu de pieptanat, si asta in 5 minute de mers pe strada ( atat a durat drumul de acasa la salon ). In timp ce Paul isi facea treaba, mi-a dat si cateva sfaturi legat de par: cum as putea sa am un par, care sa nu-mi creeze probleme la pieptanat, cum sa-mi administrez corect balsamul de par. Am povestit despre vopsitul parului. Intre timp Paul s-a apucat de impartit parul, asa cum fac hairstilistii si mai taia din el. Parul meu incepea sa capete din nou suplete si forma. Dupa vreo 45 de minute, Paul a terminat treaba. Mi-a aranjat parul folosind peria si foenul, asta pentru ca am mentionat ca nu vreau produse care sa-mi incarce parul, de genul spuma, fixativ. 
A mai durat inca vreo 20 de minute tot aranjatul. Era asa de placut si de bine ca-mi vine sa dorm, mai ales ca eram si extrem de obosita, dar entuziasmata de noul meu look. 
La final, Paul mi-a oferit numarul lui de telefon, ca sa-l am in cazul in care am nevoie de serviciile unui hairstilist. Am parasit salonul extrem de incantata si de multumita. 
Experienta mea la Salonul Graffiti  Cluj a fost extrem de placuta. :) Daca vrei sa faci si tu o schimbare de look, arunca o privire asupra categoriei "Saloane de tuns" de pe site-ul Saloane.ro.





luni, 24 februarie 2014

Un plus de confort!

Acasa este acolo unde te simti...acasa. E acel sentiment de bucurie, de liniste pe care-l simti atunci cand patrunzi in locul dedicat confortului tau zilnic: casa ta. Acasa e mereu acolo unde simti ca toate gandurile neplacute dispar, ca si cum vreun magician ti-ar fi scos din suflet si cap toate neplacerile cotidiente.
Obiectele din jurul nostru se integreaza perfect in ideea de...acasa. Fiecare obiect are povestea lui, o poveste pe care o scriem si o rescriem zilnic, prin simplu fapt ca atingem acel obiect.
Ca sa te simti confortabil la tine acasa, trebuie sa ai parte si de ...confort,oferit de modul in care reusesti sa-ti amenajezi spatiul familiar.Cu siguranta ca un plus de confort, inseamna sa ai si ferestre de termopan. Astfel ca vei resimtii si tu faptul ca "iarna nu-i ca vara" ( vorba lui Traian Basescu ). Vantul nu va mai suiera pe la colturile ferestrelor, iar tu nu vei avea impresia ca traiesti intr-un...cort in varf de munte. In plus, nu vei avea parte nici de atat de mult zgomot, creat de haosul cotidian.
Ca orice produs, si termopanele sunt de diverse culori, marci si ofera...conforturi diferite. Modul de izolare, zgomotul produs la inchidere si deschidere sau lipsa acestuia te determina cu siguranta sa-ti spui ca merita sa investesti intr-un plus de confort si evident sa apelezi la cei mai buni: PLUS CONFORT.
Pe langa ferestre de termopan cei de la PLUS CONFORT, iti ofera si sistem de izolare termica, te ajuta sa-ti modernizezi casa asa cum iti doresti, oferindu-ti servicii de amenajari interioare. Culoarea dorita a peretilor, tot cu ajutorul celor de la PLUS CONFORT o obtii. Sa nu uitam de instalatiile din locuinta, care sunt extrem de importante, pentru ca ele iti furnizeaza mai apoi tot necesarul de care ai nevoie, pentru ca sa-ti poti desfasura toate activitatile casnice: gatit, spalat. Asa ca, daca nu vrei sa te trezesti facand dus in living si nu baie, datorita lucrarilor proaste ale instalatiilor, apeleaza la cei mai buni in domeniu: PLUS CONFORT. Ei iti oferta consultanta si executie ale instalatiilor.
Sa nu uitam ca siguranta este prioritara, asa ca nu trebuie sa facem rabat de la servicii de calitate. Calitatea inseamna PLUS CONFORT. Cele mai bune marci internationale fac parte din gama de articole puse la dispozitie de cei de la PLUS CONFORT.
Ca sa ai parte de confortul dorit trebuie sa nu faci compromisuri cand vine vorba de calitatea produselor si a serviciilor. Asadar, pentru un plus de confort e timpul sa apelezi la...PLUS CONFORT, profesionistii casei tale!

sâmbătă, 22 februarie 2014

Blogul mamicii fericite!

Blogul meu a devenit blogul unei mamici fericite. Stiu, la fiecare postare vorbesc despre fetita mea. Cei care sunt parinti ma inteleg, ceilalti vor intelege cand vor deveni si ei parinti. Pur si simplu nu ma pot abtine sa nu scriu nimic despre piticul meu voinic si dulce.
Din 14 februarie facem pipi pe olita! Da, e un eveniment major. Iubita mea a fost receptiva la statul pe olita, ba chiar se amuza pe olita. De altfel statul pe olita inseamna joaca, cantec...olita canta cand face pipi Nicoleta! Asa de mult ii place la pitica mea atunci cand olita incepe sa scoata sunete. :)
Eu asa mi-am propus, de la 6 luni pitica mea sa stea pe olita. Evident ca nu face la comanda, eu doar stiu cand ea urmeaza sa faca si atunci o pun pe olita. E simplu, daca iti cunosti copilul. 
Am intalnit atat de multi copii, care la 2-3 ani inca au pampers. Mi se pare un lucru chiar neplacut pentru copil in primul rand. De ce? In primul rand, pentru ca muschii responsabili nu sunt pusi la....treaba. In alt doilea rand, pentru ca e neplacut pentru pielea copilului.
Pitica mea inca e alaptata. De saptamana viitoare vom incepe diversificarea. Toate la timpul lor. 
Fiecare etapa din cresterea copilului este minunata si magica. Magia consta in faptul ca ii vezi evolutia, ii observi miscarile. E minunat cum isi coordoneaza miscarile, cum incearca sa spuna multe, cum se chinuie pur si simplu sa scoata sunete.
Am ajuns la etapa in care Nicole isi papa degetele de la picioruse. E atat de minunata, cum chiuie, povesteste, se bucura de fiecare moment alaturi de mine. Stralucirea si bucuria din ochii ei nu se compara cu nimic. Pur si simplu e atat de sincera fericirea ei, incat nu pot sa o descriu in cuvinte.
Si eu sunt extrem de fericita alaturi de ea! Este categoric cea mai minunata perioada a vietii mele. De cand s-a nascut pitica, viata mea a capat atat de multa culoare. Indiferent de cat de obositoare, grele, necunoscute au fost multe momente, bucuria de a-mi tine copilul in brate a compensat si a eliminat chiar orice urma de greutate!
Pentru pitica mea, urmatoarea piesa. :)

miercuri, 19 februarie 2014

O iubire divizibila cu...2 :)


Iubirea este cel mai frumos sentiment, care poate defini o persoana. O poveste de iubire inseamna doua persoane, unite printr-un sentiment unic: iubirea.
Povestea iubirii adevarate incepe cu trairile lui si a ei. Doi, doua persoane care s-au gandit sa traiasca impreuna cele mai frumoase sentimente, care s-au gandit sa sadeasca un bob de iubire si sa-l hraneasca zilnic, in asa fel incat sa creasca exponential cu fiecare ora a zilei.
Cine e el? Cine e ea? El esti chiar tu. Ea este chiar iubita ta, cea pe care ai remarcat-o inca de la primele priviri din..liceu. Atunci el si ea au luat contact vizual. Anii de liceu nu au fost insa cei potriviti pentru iubirea lor. Timp de 4 ani, el, adica tu, te-ai gandit si te-ai intrebat cum ar fi sa traiesti o poveste de iubire cu ....ea. Ea, pe vremea liceului traia o poveste de iubire cu un alt...el.Timpul a decis ca pentru 4 ani iubirea dintre el si ea...sa fie pe stand-by. Dupa 4 ani, el si-a luat inima in dinti si a sunat-o. De unde avea numarul ei de telefon?
Soarta a facut ca el sa se intalneasca cu prietena ei cea mai buna si asa, au ajuns ca ei, dupa 4 ani sa se auda la...telefon. El a profitat de faptul ca si ea era la facultate in acelasi oras ca el, asa ca a sunat-o si a invitat-o in oras. Ea a acceptat, insa pentru el a inceput cursa pentru castigarea...ei, a iubirii ei. Era inceputul unei povesti frumoase de iubire, o poveste in care totul era...impartit la doi. :) Chiar si noul oras, in care cei doi isi continuau studiile stiau ca iubirea este divizibil la...doi.
Prima intalnire a fost una...placuta pentru amandoi. Insa prima intalnire nu a adus curand a doua intalnire, pentru ca ea s-a gandit sa se lase...cucerita. Asa ca a inceput sa inventeze motive, ca sa nu se intalneasca cu el. Asa a inceput cursa catre inima ei. El nu avea de gand sa cedeze, asa ca dupa cateva zile, in care au vorbit doar la telefon, iar ea a inventat motive sa se nu se intalneasca cu el, a urmat insa o supriza pentru ea.
Acelasi el, care stia unde sta ea, a cumparat un buchet de flori si a aparut la usa ei. Cand a deschis usa, ei nu i-a venit sa creada ca el nu a renuntat la ea. 
Astfel a inceput povestea lor de iubire. Ea i-a dat o sansa lui si iubirii lor. Dupa 9 ani de relatie, el a cumparat un inel si a cerut-o pe ea in casatorie. Emotionata, ea a acceptat cererea lui. Dupa 2 ani de casnicie, iubirea lor a fost recompensata cu un pui de om. Era dovada clara ca iubirea lor va fi eterna.:)

vineri, 14 februarie 2014

Cine e iubirea mea?

Azi e ziua..iubarelii, una declarata pentru toti. De parca toti trebuie sa ne iubim doar pentru zi si doar intr-o singur zi. Ce sa faci. Asa e cu...comercialul, cu iubirea comerciala. Sincera sa fiu, nu simt nimic mai deosebit pentru ziua de azi. Pentru mine a fost o zi normala. A fost o zi cu ceata si apoi cu soare din plin. Soarele meu e in patut, isi face somnul de frumusete. Dupa ture de joaca, a obosit. Nicole, caci despre ea vorbesc este un copil minunat. Am zis-o, o zic si o voi zice o viata intreaga. Este iubirea mea, este bucuria mea zilnica, este cel mai pretios pui de om. Este un copil vesel, unic, cu personalitate puternica, ambitios, curios si in plus si...spectaculos de iubaret.
Bucuria de pe chipul si din ochii ei, pe care o vad si o resimt zilnic nu se poate asemana cu nimic. Este minunat cand ii vad fericirea, cand ii vad ochii sclipind de bucurie.
E ciudat, dar vorbesc despre iubire, intr-o zi...de iubire. Despre Nicoleta, vorbesc asa tot timpul, azi nu e ceva mai deosebit. E mai deosebit pentru mine, pentru ca m-a uit cu inteligenta ei, chiar pe..."campul" de joaca. Am si surprins-o intr-un filmulet.
Nu trece zi, sa nu-i fac macar o poza. Vreau sa aiba cat mai multe poze cu ea. Imi place sa o privesc de cand era mica si pana acum. S-a schimbat enorm. Nicoleta este magia fiecarei zile, este bucuria si fericirea mea maxima. Si daca stiam, ca e atat de minunat si de incredibil sentimentul de mama, ma puneam pe treaba de acum 5 ani. :)
Am experimentat deja statul pe...olita. Si ma bucur ca nu-i displace. Ne jucam pe olita, ii place chiar sa stea pe olita. Momentan nu am reusit sa...umplem olita. Dar important este exercitiul zilnic. Cate un pic, pana devenim cei mai buni prieteni ai olitei.
E deja vineri? Da, e weekend. :) Atunci sa fie o piesa de weekend. :) Un sfarsit de saptamana minunat!


joi, 13 februarie 2014

Fii wow...fii glamour!

Este o vorba: " haina face pe om". O fi, sau nu o fi adevarat, cert este ca haina pe care o imbraci trebuie sa se potriveasca stilului tau vestimentar si personalitatii tale. In acelasi timp, trebuie sa fie articolul vestimentar care sa se potriveasca formelor tale. Atunci cand vizualizezi  un articol vestimentar, stii imediat daca se potriveste stilului tau.
O rochie care mi-ar placea sa o am in garderoba mea si chiar de ce nu, sa o primesc este aceasta:
http://www.glamourshop.ro/44-rochie-rafinata-voal-bej.html#
Este o rochie de seara, care se potriveste gusturilor mele vestimentare si personalitatii mele.Culoarea este minunata, la fel si croiala. 
O alta rochie pe care mi-as dori-o este rochia voal neagra cu trena.
http://www.glamourshop.ro/26-rochie-voal-neagra-cu-trena.html# 
Ca si femeie, iti doresti sa fii mereu apreciata. Un punct de plecare, este tinuta. Sa nu uitam ca prima impresia conteaza extrem de mult, asa ca daca ne dorim sa fim vazute cu ochi...buni, ar trebui sa fim atente la tinuta pe care o purtam. O rochie care sa ne puna in valoarea calitatile si sa ne mascheze eventualele defecte fizice, pot constitui un punct de plecare pentru...o a doua intalnire.
Daca tot vine ziua indragostitilor, de ce sa nu ne suprindem partenerul de viata cu o tinuta...chic. Ar trebui sa fii pregatita, purtand ceva care sa te avantajeze, pentru ca sunt convinsa ca te asteapta o cina in oras. Si sa fim seriosi, nu suntem la fel de feminine purtand...pantaloni si cizme fara toc. E drept ca sunt mai comozi pantalonii, insa o rochie ne da un plus de feminitate si ne determina sa avem incredere mai mare in noi.
Nu ti s-a intamplat niciodata ca purtand o anumita tinuta sa te simti...diferit? Atat de diferit, incat ai putea sa-l cuceresti si pe...Brad Pitt cu atitudinea ta? Cred ca da. Cu siguranta ca "de vina" erau hainele si incaltaminte. Atunci cand purtand ceva cu gust, care sa ne avantajeze, impunem respect. Aratam celor din jur ca ne respectam si ca merita sa fim respectate. 
O rochie, o fusta vor fi mereu binevenite in garderoba noastra. Mereu vor fi la moda si mereu le vom purta indiferent de eveniment. Fie ca e vorba de o cina, un cocktail, un alt eveniment, o tinuta ce include o...rochita ne va da o nota de prezenta...glamour, un fel de " wow". Daca esti in cautarea tinutei potrivite, atunci trebuie sa arunci o privire pe www.glamourshop.ro.
Adevarul e ca atunci cand accesezi site-ul celor de la GlamourShop, cu greu reusesti sa te hotarasti, pentru ca sunt atat de multe frumoase rochii, incat ai vrea sa le achizitionezi pe toate. :) 
Cu siguranta ca si tu, vei gasi o rochie potrivita pentru tine sau pentru iubita ta. Ai putea sa-i faci o supriza frumoasa de Valentine's Day sau de ce nu, de 8 Martie. :)
Fii wow, fii glamour!

6 Luni si inca un...DINTE!

Ziua in care Nicole a implinit 6 luni ne-a adus in dar ore alaturi de mama si tatal meu, o olita muzicala (de la bunici ) si...inca un dinte! Da, mai avem un dinte. In total avem deja 3 dinti: 2 jos si unul sus. :) 
Ieri am si avut prima experienta pe o olita. Nu i-a displacut. Sper sa ne facem prietene bune cu olita. De azi incepem cate un pic sa ne cunoastem cu bili cea cantatoare. :)
Desi era cam retrasa cand aparea cate cineva pe la noi, chiar daca erau bunicii, de ieri Nicole s-a simtit in largul ei alaturi de parintii mei, semn ca-i sunt familiari. :)
Inchei postarea cu mentiunea, sa-mi fie iertate eventualele greseli gramaticale, dar am postat de pe smartphone.  :)

miercuri, 12 februarie 2014

Avem 6 LUNI!!!

Azi pitica mea implineste deja 6 luni, de cand s-a gandit sa vada lumea din jur. Au fost 6 luni minunate, cu zambete, cu momente magice, cu clipe unice, cu cele mai frumoase ore si zile din viata mea.
De dimineata am surprins zambetul de...6 LUNI! :)
La multi ani, puiul meu de om!





marți, 11 februarie 2014

Licitatie inversa

Stiai ca exista si conceptul de..."licitatie inversa"? Poate ca nu. Nici nu am stiut mare lucru despre acest concept de shopping. L-am descoperit zilele trecute si mi s-a parut extrem de interesant. Ce presupune acest concept? Pai, tu esti in cautarea cadoului perfect pentru...ziua de Dragobete. Asa. Pai intri pe http://ro.mrmart.net/, te apuci sa-ti faci cont, spui ce iti doresti sa cumperi, completand campurile, care sa te ajute sa gasesti produsul dorit si apoi astepti ofertele. Mi se pare foarte tare ideea! De ce? Pentru ca nu trebuie tu, ca si cumparator sa tot dai clickuri peste clickuri cautand ce-ti doresti. Tu lansezi provocarea, iar cei care au produsul pe care ti-l doresti vin cu ofertele. Astfel ca, Mr. Mart te ajuta sa-ti gasesti cadoul perfect, pentru ocazia dorita.O idee minunata de a folosi timpul corect, in favoarea ta. 
E mult mai simplu si pentru vanzatori. Isi vor gasi extrem de repede cumparator la produsul dorit. Filtrele folosite de http://ro.mrmart.net/ sunt extrem de bine structurate, in asa fel incat sa obtii exact produsul dorit, fara sa dai peste vanzatori, care vor sa-ti vanda tractorul, de exemplu, desi tu ai specificat foarte clar, ca-ti doresti doar un...ceas de mana cu ocazia zilei de Dragobete, pentru iubita ta.
Inca o veste buna, este ca atat vanzatorii, cat si cei care sunt in cautarea unui produs anume, au de castigat, pana la gasirea obiectului vandut sau cumparat. Cum? Pai fiecare share pe toate cele 5 retele de socializare, (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest si StumbleUpon) aduce in contul utilizatorului puncte sociale. Ce sunt aceste puncte sociale? Pai sunt categoric....puncte, insa ele te ajuta sa-ti achizitonezi un serviciu sau un produs dorit, chiar de aici http://ro.mrmart.net/acc/spmarket/.
Nu-i asa de shoppingul incepe sa devina placut? Grabeste-te, mai este putin pana de Dragobete si nu ai vrea ca iubita ta sa ramana anul acesta fara un mic...cadou. :) 

luni, 10 februarie 2014

8 februarie si ...noutatile

Data de 8 ianuarie a venit cu o noutate in viata noastra de parinti. Ei bine, si data de 8 februarie a venit cu...noutati. :) Nicole si-a bagat degetele de la picioare in gurita si s-a rostologit singura pe burta. Dar nu oricum. Povestea aceasta e mai interesanta. Nicoleta era in salteluta ei de activitati. Era procupata de cantecele, lumininile si jucarile ce-i animau timpul. Ce s-a gandit ea, probabil interesata de barile ce mentineau jucarile, sa se apuce cu o mana si sa se ajute ca sa se poata intoarce pe burtica. Pana acum nu se putea intoarce pe burtica completa, pentru ca o manuta ii ramanea sub ea. Acum insa a descoperit ca se poate intoarce pe burtica...cu putin ajutor. Sincera sa fiu, am ramas muta de uimire, pentru ca nu a avut de unde sa copieze gestul. Ma fascineaza inteligenta piticei mele. Nu stiu cum a facut ea asocierea, cum s-a gandit la acea posibilitate, cert este ca a pus-o in practica si i-a iesit perfect.
Ma grabesc sa inchei postarea, pentru ca o saptamana am lipsit din mediul online, asa ca am de...munca. Pana atunci o piesa si o poza pentru o zi de luni, de nota...maxima. :)