Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 12 ianuarie 2015

Mancarea preferata la un click distanta!

Sunt extrem de multe zile cand vii obosit de la job, cand nu mai ai chef sa te apuci sa iei ingredientele din frigiderul personal sau al marilor magazine si sa le combini, in asa fel incat sa creezi ceva bun pentru stomacul tau. Atunci te gandesti ca ar fi minunat sa intri pe smartphone-ul tau si sa alegi rapid mancarea care-i face cu ochiul stomacului tau si sa o astepti linistit acasa. 
Fiind din Cluj, mi-am instalat si eu rapid aplicata pentru smartphone al celor de la FoodPanda.ro. Aplicatia este extrem de usor de folosit, in functie de locatia in care te afli, daca doresti sa fii gasit, poti afla care sunt restaurantele, pizzeriile de unde iti poti comanda mancarea preferata. Daca ai laptopul la indemana poti intra pe https://www.foodpanda.ro/restaurants/city/cluj-napoca/cuisines/pizza ca sa vezi exact de unde iti poti comanda mancare direct acasa sau la job. 
E foarte interesanta aplicatia, pentru ca ai o multime de filtre, care te ajuta sa-ti alegi exact restaurantele care ti se potrivesc, in functie de preferintele culinare, in functie de pretul pe livrare a comenzii. Poti sa vezi de asemenea care este comanda minina pe care trebuie sa o faci, pentru ca mancarea sa-ti fie servita, acolo unde iti doresti. Poti sa vizualizezi daca exista promotii la restaurantele din orasul tau.
E extrem de utila aplicatia, mai ales ca gasesti toate restaurantele in acelasi loc! Esti gata sa experimentezi gusturi noi? Le poti incerca pe toate printr-o singura comanda direct pe site-ul de la foodpanda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu