Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 17 martie 2015

UTOK cauta geniul din tine!

Sa devii parinte este un lucru relativ simplu! Cand insa dobandesti acest statut iti dai seama ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple precum par, totul se schimba si dintr-odata te trezesti langa tine cu un pui de om fara instructiuni de folosire. Cel mic nu stie sa vorbeasca, are la indemana doar plansul pe care-l foloseste extrem de des. Pana la urma e singurul mod prin care poate comunica. Tu, ca parinte, incepi sa-ti pui intrebarea fireasca: " De ce plange copilul meu?" si incepi incet sa cauti raspunsul. Ii schimbi pampersul, ii schimbi hainele, il hranesti si asa incepi sa elimini posibilitatile. Evident ca te uiti putin si la limbajul corpului micutului tau, nu de alta insa poate saracutul are dureri de burtica. Ca parinte ai face orice ca micutul tau sa se simta confortabil si sa planga cat mai putin. Pana la urma, copilul trebuie lasat sa se exprime, nu trebuie sa-i reprimi trairile, chiar daca acestea inseamna multi decibeli. :)
Trebuie sa te gandesti o clipa ca sunt parinti care nu-si aud copiii plangand, nu pentru ca nu vor, ci pentru ca nu pot, existand o problema ori de partea copilului ori a parintelui. E suficient sa iti imaginezi o secunda ceea ce ti-am spus ca sa nu-ti mai cenzurezi copilul. Nu-i asa? 
Esti parinte, dar si esti si om si ai nevoie de relaxare, chiar de momente in care cineva sa te deconecteze sau sa-ti aduca aminte de intervalul in care ai schimbat pampersul copilului sau de ora la care l-ai hranit/alaptat. Cum ar fi ca un geniu sa creeze cu ajutorul celor de la UTOK o aplicatie pentru smartphone care sa-ti reaminteasca ora la care ai schimbat copilul, l-ai hranit si intervalul la care urmeaza sa faci acelasi lucruri si asta fara ca tu sa intervii? Nu-i asa ca ar fi minunat? Nu-i asa ca viata ta ca parinte ar fi mai relaxata? Nu ar trebui sa te mai tot uiti ceasul de la telefon si sa-ti aduci aminte cand ai hranit copilul, cand l-ai schimbat si sa te tot intrebi daca micutul tau are nevoie de o noua doza de laptic sau de un pampers nou.
Poate chiar tu, ca parinte te-ai gandit ca ti-ar prinde bine o astfel de aplicatie si poate chiar stii pe cineva care ar fi capabil sa creeze o asemenea "unealta". Pai atunci mentioneaza-i doar ca geniul aplicatiilor mobile va fi premiat cu 2000 de euro. Pe http://www.utok.ro/app-genius gaseste toate informatiile necesare!

2 comentarii: