Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 12 mai 2015

Nu-i lasa pe altii sa decida in locul tau!

O viata!Ce cuvant magic. Ce inseamna o viata, cum incepe o...viata? Totul incepe atunci cand doi adulti isi doresc impreuna sa aiba un copil. Urmeaza apoi vestea cea mare: " Vom avea un copil". Urmeaza primul ecograf, in care nu vei vedea nimic altfel decat un bob de orez. :) E atat de mic "piticul" ce va creste in burtica ta in urmatoarele 9 luni, incat ti-e teama sa nu faci ceva ca sa dispara. Bucuria e atat de mare, incat de abia iti doresti sa-i simti miscarile, sa-i vezi fiecare evolutie la ecograf. Urmeaza un set de analize. Da, ca mamica trebuie sa ai grija de minunea care se dezvolta in buritca ta. Urmeaza o multime de restrictii medicamentoase, alimentare, urmeaza poate o perioada dificila pentru tine de acomodare cu noul statut, cu schimbarile prin care va trece corpul tau. Totul se schimba! Inceputul este cel mai important asa ca e categoric sa luam cele mai bune decizii pentru ca noi si copilul nostru sa ne dezvoltam armonios, sa dispunem de toate vitaminele necesare pentru ca viata intrauterina sa fie cu adevarat magcica! Tot ceea ce faci tu, ca mamica afecteaza fatul. De la ce mananci, la cum te imbraci, la starea ta de spirit. E foarte important ca tu sa transmiti caldura, liniste celui mic. :)  El "te" simte.Toate emotiile si trairile tale. Frica, agresivitatea nu au ce sa caute in mediul ce te inconjoara. Esti o persoana care trebuie sa aiba grija de ...doi. Din pacate se intampla multe evenimente care duc la o "nastere fortata", in care termenul de venire pe lume a micutului tau este mai mic. Stiu, ai face orice pentru ca micutul tau care a venit mult prea devreme pe lume sa fie sanataos, sa creasca frumos, armonios. Iti doresti sa ajunga la greutatea dorita, sa-l iei in brate si sa-l duci acasa, sa-i arati camera pe care i-ai pregatit-o cu atat de multa bucurie si fericire. Pentru ca astfel de mame sa reuseasca au nevoie de ajutor de specialitate, care inseamna maternitati dotate cu personal si cu aparate medicale performate. E timpul ca noi toti sa facem ceva! Pentru ca da, putem face ceva din putinul nostru. Si nu, nu te costa nimic in plus! Nu-i lasa pe altii sa hotarasca in locul tau. Decizia iti apartine si trebuie sa faci ceva pentru ca tu, prietenele tale, fiica ta sa beneficieze de cele mai bune conditii in maternitatile din Romania! 
" Salvaţi Copiii România desfăşoară, până pe 25 mai 2015, campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2014) pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de dotare a maternităţilor din România. Până în prezent, în cadrul campaniei pentru reducerea mortalităţii infantile, derulată începând cu octombrie 2012, Salvați Copiii a dotat 54 de maternități din 33 de județe cu echipamente medicale performante în valoare de 4.800.000 lei." Directioneaza si tu 2% din impozitul pe venit: copiii nostri merita totul!
Pe http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006 gasesti toti pasi pe care trebuit sa-i urmezi pentru cei 2% din impozitul pe venit sa ajunga acolo unde viata incepe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu