Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 8 iunie 2015

Un parteneriat de argint: 25 de ani cu Alcedo!

    A fost odata ca niciodata un cavaler pe care il chema "Alcedo". Intr-o zi,  s-a gandit sa o ia de sotie pe ea, Romania. O fata de la tara care avea de toate: munti, campii, dealuri, mare. Avea cam tot ce-si putea dori orice fata. Nu avea insa cine sa aiba grija de toate atatea bogatii, cine sa le duca pe mai departe, cine sa le transforme in ceva cu adevarat minunat pentru toata familia ei Si crede-ma, familia fetei era extrem de numeroasa, plina de fermieri, de oameni marimanosi. 



Alcedo s-a angajat sa fie partenerul pe care Romania sa se poate sprijini in orice moment al vietii: de cumpana, de bucurie, de criza. Asa ca intr-o casnicie: cu de toate! 
Iata ca timpul a trecut, familia Romaniei a ramas la fel de numeroasa, mai spornica, plina de fermieri fericiti, de tehnologii care le-a simplificat munca. Si au trecut deja 25 de ani! 



Pentru ca da, Alcedo si Romania au ajuns sa sarbatoreasca partnereriatul de argint. Unul extrem de pretios, pe care si-au propus sa-l duca pana la cel de aur! 
Cine nu si-ar dori sa traiasca alaturi de cineva atat de minunat, precum Alcedo, si inca 25 de ani? Romania sigur este norocoasa!


 Cu un asemenea cavaler precum Alcedo, fiecare s-ar simti protejata, iubita si mereu suprinsa. Esti curios sa afli cine este partnerul care nu s-a dezlipit 25 de ani de Romania? Intra pe http://www.alcedoltd.ro/ si afla tot! Stiu, o sa te indragostesti de el. 
In prag de sarbatoare, e timpul sa te bucuri de aceasta reusita! Urarea ta de "La multi ani" o poti trimite chiar pe https://www.facebook.com/AlcedoLtd.
Sigur, cuplurile mondene ar fi invidioase pe acest partneriat de 25 de ani. Si sigur si ele au ce invata despre stabilitate si solidaritate. Ce sa mai vorbim de incredere!
Ce ar mai fi de spus? "La multi ani, Alcedo! Pe Romania sa o iubesti. "




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu