Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 17 noiembrie 2015

Tortul preferat la un click distanta!


Cand esti parinte, iti doresti ca totul sa fie minunat pentru copilul tau. Stiu, asa suntem noi parintii, daca am putea, ne-am creste copiii intr-un bol de cristal, doar ca sa nu sufere niciodata. Stiu, nu e posibil si stiu ca pe masura ce timpul trece, bebelusul se transforma in copil si incepe sa aiba preferintele sale: de la ce isi doreste sa manance, pana la hainele pe care le poarta, jucarii, desene animate si chiar tortul pe care si-l doreste.
Fiica mea are doar 2 ani si 3 luni, dar stie exact ce-si doreste: un tort in fiecare luna, cand mai adauga o luna la cele stranse pana acum ,si stie sigur ca si-o doreste pe Minnie Mouse pe tort. Da, e mare fan Minnie Mouse. 
 
E bine cand cel mic, stie ce-si doreste. Tu, ca parinte nu poti decat sa incerci sa-i indeplinesti fiecare dorinta. Stiu, ai merge sa aduci Luna, daca asta si-ar dori inainte de culcare. Ei bine, cum nici o aniversare nu trebuie sa treaca neserbata si eu ma pregatesc sa caut urmatorul tort, pentru urmatoarea luna. Nu a fost greu sa ma decid. Am gasit o cofetarie online, care avea o multime de torturi pentru copii, care se incadreaza perfect in ceea ce-si doreste cea mica.

Stiu, cei mai multi copii isi doresc torturi cu tema, Minnions. Pai la aceeasi cofetarie online gasesti toate personajele si temele care l-ar face pe micutul tau sa isi doreasca, ca ziua lui de nastere sa fie in fiecare zi.
Asa e si fiica mea, si-ar dori ca in fiecare zi sa aprindem lumanari pe tort, sa cantam la multi ani si isi bage degetele in crema.  Sunt atat de multe torturi pentru copii la acea cofetarie online, incat vei gasi ceea ce-si doreste copilul tau: aspect, gust. Tot!
Stii ce e atat de bine cand comanzi de la cofetarie online? Nu trebuie sa gandesti oare cand iti vei face timp sa ajungi in zona unde se gaseste cofetaria care realizeaza torturi pentru copii, in special tortul preferat de copilul tau. Nu trebuie sa te gandesti ca nu vei avea unde sa-ti lasi masina din cauza lipsei locurilor de parcare, si nici sa pleci de acasa poate chiar cu o ora inainte, pentru ca sa te inscrii in orarul cofetariei. 
Si mai stii ceva? Poti vizualiza tortul dorit, direct decorat la acea cofetaria online la sectiunea torturi pentru copii. Poti alege si ce sa cuprinda: crema, blat. Si crede-ma, ai o gama atat de variata, incat va fi greu sa alegi. Noroc cu cel mic, care e mai hotarat. :)
Va fi extrem de usor sa comanzi ceea ce-ti doresti, direct la tine acasa. Evident, trebuie sa faci doar loc in frigider si sa va bucurati impreuna ( tu, copilul tau si cei invitati ) de deliciosul tort.
Ar fi pacat sa nu economisesti timp si bani, cand se poate. Mai mult, de atat, timpul pe care l-ai petrece in trafic, spre cofetarie si inapoi, il vei putea transforma in joaca alaturi de micutul tau. 
Ah da, am uitat ca dupa ce iti alege tortul la cofetarie, platesti un acont, trebuie sa te intorci inapoi dupa tort, atunci cand va fi gata. Asta inseamna ca vei face doua drumuri pentru a intra in posesia tortului. Asta inseamna, mai mult timp pierdut,mai multi bani dati pe carburant. Pentru ca da, timpul inseamna bani. 
Foloseste timpul intr-un mod inteligent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu