Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 21 decembrie 2015

Primul zambet, primii pasi, primul Craciun in 3!

Sunt momente in viata cand as vrea sa pastrez in suflet fiecare detaliu. Sa tin minte exact tonalitatea primelor gangureli ale fiicei mele. Peste acele gangureli au venit primele cuvinte rostite si cel care mi-au determinat lacrimile sa o ia la gale pe obraji :" prima data cand a spus cuvantul "mama" si cand a si avut adresa, nefiind doar un cuvant rostit pentru ca l-a auzit de prea multe ori in jurul ei. Primul zambet al copilului tau, primele clipe cu el sunt momente pe care nu le uiti niciodata,dar sunt cu atat de minunate momentele cand le si poti vedea, auzi.Parca le retraiesti inca o data, cu aceeasi incarcatura emotionala. Iti aduci aminte ca a facut cativa pasi in jurul anumitei varste, insa nu-ti aduci aminte exact cu care picior a pasit, erai atat de entuziasmata inca nici nu a mai contat ce ora era, daca a pasit cu piciorul drept sau cel stang. Acum te contrazici tu cu amintirile tale ca a fost piciorul drept. Sau sa fi fost cel stang? E mai simplu cand imi deschid laptopul, cand iau folderul unde am surprins acele momente pozand sau filmand. Asa se face ca uneori stau cu sotul meu si ne uitam la filmulete si de fiecare data ne auzim spunand :" iti mai aduci aminte cand..."
E asa de frumos sa urmaresti evolutia copilului punand fotografiile facute zilnic, una langa alta.  Acum dupa ce te uiti la ele, observi ce schimbari majore s-au petrecut de la o zi la alta. Ii suprinzi chiar cele mai mici miscari ale fetei. 
Vine Craciunul si o vad cum se bucura acum de prezenta brazilor impodobiti, de Mosul Craciun real sau animat de diferite personaje prin mall-uri, magazine si-mi aduc aminte de primul Craciun. Imi aduc aminte detaliile uitandu-ma la poze, la video-uri. Asa vad cum se mira cand vedea beculetele acelea multe asezate pe brad. Ii vedeam fata intrebatoare si suprinzatoare. Vad cat de mult a crescut si cum fiecare varsta are bucuria ei. Cu siguranta ca era prea mica sa inteleaga ce se intampla cu adevarat in jurul ei. Mai mult noi, ca parinti ne bucuram de acele momente cu puiul nostru de om. Si chiar daca era mica, avea doar 6 luni, a fost extrem de minunat.  Si pentru ca nu mi-am adus aminte chiar toate detaliile, acum ca am rasfoit albumul amintirilor primului Craciun petrecut in 3 pot sa reproduc fiecare detaliu, ca si cum s-ar fi intamplat chiar ieri.

Am scris acest articol la provocarea Joker Event Club, agenție de servicii filmare, fotografie, sonorizare și lumini, pentru evenimentul tău.

2 comentarii:

  1. Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea in fiecare moment, asa cum o faceti cand va uitati la poze si la filmari! Fiecare moment important surprins, poarta in el emotia acelei clipe care revine mereu si care ne umple sufletul de bucurie.

    RăspundețiȘtergere