Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 20 ianuarie 2016

Pasi importanti pentru o cauza nobila!

Stiu, traim intr-o lume contracronomentru: totul se desfasoara in mare viteza si parca uneori timpul e atat de scurt, mai ales cand ajungem acasa de la job, incat ai zice ca ziua nu are 24 de ore. Cum sa aiba cand ajungi acasa ,seara? 
De cele mai multe ori dupa o zi de alergatura la propriu la job sau dupa o zi in care ochii si mainile au umblat cu mare viteza pe tastatura laptopului, pe ecranul tabletei sau a smartphone-ului, te gandesti ca cel mai bun sport e cel in care urmeaza sa actionezi butonul televizorului si te intreci la mancatul chipsurilor. Pentru multi a devenit un sport national. Dupa vreo cateva luni in care repeta aceeasi miscare, se intreaba cand au devenit hainele atat de neincapatoare, scarile de la bloc atat de multe si de cand s-a incalzit vremea cu atatea grade celsius, chiar si atunci cand mercurul inca indica temperaturi cu minus. Nu s-a intamplat altceva decat, ca tu sa te transformi intr-un mare sac. Pfuai, si ce greu e sa urci scarile cand revii acasa, atunci cand liftul e stricat. Ce e mai bine? Sa-ti cumperi haine mai mari sau sa incepi sa devii mai activ si sa nu te mai ascunzi in spatele unor" prelate", numite haine de marimi extrem de mari?
Eu zic ca poti incepe cu miscare, si poti sa faci ceva pentru ca sa nu te mai ascunzi in spatele unor articole vestimantare care nu ti se potrivesc. De ce sa eviti soarele in plina vara, doar pentru ca ti-e rusine sa iei pe tine costumul de baie sau pentru ca transpiri instant, chiar cand afara sunt doar 20 de grade celsius? 
Cea mai buna metoda de a face ceva cu adevarat pentru tine, e sa uiti de lift. Poti sa iei castile si telefonul cu tine, o pereche de pantaloni de trening si sa te apuci chiar de azi de treaba. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Poate chiar ajungi sa devii campion la urcat scari. Si mai stii ceva? Te poti inscrie la o competitie care iti aduce o multime de premii, prieteni si care te pune pe lista celor care au facut ceva cu adevarat important si bun pentru sanatatea sa.
Hai sa-ti spun despre ce e vorba! Pe 23-24 ianuarie 2016, SkyTower şi Raiffeisen Property International (organizatori şi gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) si Smartatletic (partener organizare), alaturi de toti cei sunt prietenii, dar si sustinatorii miscarii,  dau startul unei noi ediţii deosebite de SkyRun. Ei bine, in cadrul acestei editii vor fi 4 asociatii beneficiare la linia de start: HOSPICE Casa Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia Mai Mult Verde şi World Vision Romania.
Da, vor fi doua zile de "alergatura". Una cu un scop, de a-i ajuta pe cei care au nevoie cu adevarat si mai mult de atat, te ajuti si pe tine. Mai renunti si tu la kilogramele pe care sigur le-ai asezat pe tine, o data cu sarbatorile de iarna. 
Hai sa-ti spun ce se intampla in cele 2 zile, adica pe 23 ianuarie si 24 ianuarie. 
Sambata, 23 ianuarie se va desfasura o cursa contratimp, de alergare, pe scari; 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune ( stiu, pare greu, dar nu e asa, cand stii ca ai scop). Ei bine, tot sambata va avea loc o cursa in care fiecare dintre cei inscrisi in competitie, vor putea sustine cauza pe care vrei sa o sprijini. 
Exista evident si alte parti care nu ti se vor parea asa dificile: de exemplu sa admiri de sus Bucurestiul. Tot sambata se va da startul la „24Challenge”.
In a doua zi a competitiei, adica duminica, 24 ianuarie va continua stafeta de 24 ore, cea inceputa ieri, astfel ca 4 echipe a cate 6 alergatori vor alerga timp de 24 de ore pe scari. Ei bine, fiecare echipa va reprezenta cate un ONG din cele 4 participante la eveniment, ceea ce inseamna ca vei face din echipa Fundraiseri VIP.
Cine castiga? Echipa care va contoriza cele mai multe urcari. Va primi nu doar aplauzele celor prezenti, a asociatiilor, stima celor prezenti si evident si o suma de bani, care va ajuta sa-si indeplineasca scopul. Suma se va calcula asa: 24% din taxa de participare la individual şi 50% din valoarea taxei de la înscrierea corporate. Evident banii vor merge catre cauza care o va sustine.
Eu zic ca e minunat ca poti sa faci ceva cu adevarat nobil pentru cineva si ca stii ca de tine a depins la propriu, viata acelei persoane. 
Cu siguranta voi citi despre tine!Sigur tu esti cel care se va inscrie la a treia editie SkyRun. Pe http://smartatletic.ro/skyrun/ poti arunca o privire pentru alte detalii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu