Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 6 februarie 2017

Photobooth Brasov - amintirea ta haioasa!

Desigur, nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata unui cuplu. Zic unul, pentru ca e doar startul unei vietii frumoase in doi. Daca nu stii cum e, iti spun eu! 
O multime de detalii de care sa nu uiti, e bine daca ai prieteni si familie mare, ca te vor ajuta si ei cu organizarea, evident daca nu ti-ai ales firma care sa se ocupe cu toata organizarea. Ca vorba aceea, daca uiti ceva, macar sa dai vina pe tine. Trecand peste acest detaliu, probabil important pentru unii, nunta e o aventura, sau mai bine zis, pregatirea ei. Liste peste liste, alarme la telefon peste alarme si o gramada de emotii. Ca fara ele ar fi pacat sa se termine un eveniment atat de frumos. 
Si te intrebi:" oare sigur nu am uitat nimic?" 
Important e sa nu te uiti pe tine ascunsa prin vreun colt de emotii, ca in rest, distractia poate incepe. Ca deh, despre acest lucru e vorba pana la urma la o nunta: o ea si un el!
Stii, se mai intampla sa si uiti detalii peste ani si ani, dar ( ca sa ma inspir putin dintr-o trupa de rap autohtona) " pozele vor vorbi". Pai da, ca doar ele tin minte detalii pe care poate tu le-ai pus in casete de amintiri, una care doar le inglobeaza pe toate.  
Acum se poate sa iei cu tine amintirile de la eveniment chiar la secunda! Hai ca nu glumesc. Stii cabinele acelea foto de prin filme care ni se pareau desprinse din Star Trek? Ei bine, ele sunt la un telefon distanta, un click distanta. Cum vrei. Important e sa ai tehnlogia la indemana ca sa le gasesti. Ca sa nu-ti mai bati capul cautandu-i pe cei mai bun iti spun de Photobooth Brasov. 
Da, da e o cabina foto mobila pe care o poti avea la evenimentul tau. Ca zic eu, ar fi pacat sa nu va distrati in gasca, sa faceti tot felul de fete, sa va purtati tot felul de masti, de ochelari haiosi:" Say cheese and have some fun!"

Sursa: http://photobooth-corner.ro/

Ca doar amintirile raman in urma unui eveniment frumos, cum e nunta. Cu siguranta ca fiecare invitat la nunta s-a visat macar o data un personaj din desenele animate. Cum nunta e locul unde distractia e permisa, coltisorul de distractie care poarta numele de "cabina foto" , va aduce cu siguranta cele mai frumoase zambete. Nici macar cel mai bun film de comedie nu va reusi sa faca acest lucru. Eu zic sa notezi de pe acum ce trebuie sa tii minte: " Photobooth Brasov", " cabina foto".
Eu ti-am dat exemplu cu nunta, dar cabina foto mobila o poti inchiria, fie ca organizezi o petrecere de aniversare, poate pentru sotul/sotia ta sau pur si simplu poate ai tu chef de distractie cu prietenii in weekend si vrei ca cineva care se pricepe la distractie sa te ajute. 
Si sa-ti mai vand  un pont: nu trebuie sa fii un maestru in domeniu: exista om care stie partea tehnica si te ajuta pe toata perioada desfasurarii evenimentului! Stiu, te gandeai ca poate mai trebuie sa platesti si ceva cursuri in domeniu... 
Sursa:http://photobooth-corner.ro/

Ai retinut? Photbooth Brasov, e timpul pentru "Say cheese and have some fun!"
Echipa Photobooth Corner te asteapta pe http://photobooth-corner.ro/


Sursa:http://photobooth-corner.ro/

Un comentariu:

  1. Eu am luat imaginea de pe site-ul lor. Nu e treaba mea ca ei au luat imaginea din alta parte.

    RăspundețiȘtergere