Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 1 mai 2017

Nu v-ati saturat de aceleasi clisee?

Merg cu pitica toata ziua afara,daca reusim si in prima parte a zilei si in a doua. Te minuenzi de ce vezi prin parcuri. Nu-ti vine sa crezi ca exista astfel de parinti, bunici sau copii. De exemplu, intr-una din zile cand era afara asa o temperatura de vreo 25 de grade celsius, in parc era un baietel de vreo 5 ani cu capul acoperit de o caciula din aceea cu urechi,cum ne dadeau parintii cand eram mici. Pe banca statea clanul de supravegher: bunica si mama in primul plan. Ambele supervizau activitatea celui mic, ca as trebuie. Evident cu comentarii si sugestii.
In aceeasi zi in statia de autobuz o fetita cam de 5-6 ani cu caciula si vesta groasa. Zici ca au innebunit salcamii. 
Ce sa mai zic de pozele cu cei mici de tot, cu caciula in casa. Vad cel putin pe zi cateva postari de genul. Ca parca noi toti traim la pol si intr-un iglu. 
Pe langs astfel de postari evident si acelea in care musai baietii adora doar masini si masinute si sunt imbracati in albastru,iar fetele musai trebuie sa se joace cu oalele. Eu chiar ma intreb, parintii chisr nu sunt satui de aceleasi clisee vechi de cand lumea? Adica pe bune? Fetele nu pot sa fie mecanici auto si barbatii hair-stilisti? Doar intreb si eu. Mandre mamele de baietii care aleg doar jucariile clasice masculine. Frustrarea personala se cam vede in postarile pe care le fac referitor la cei mici.
Chiar sunt satula de astfel de oameni,incat nu puteam sa nu scriu. Ca mi-am propus sa scriu de cateva zile, dar tot nu am prins nici un moment liber. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu