Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 23 aprilie 2020

Activitati, seriale, citit, sport...

Nu e usor sa te regasesti in aceasta perioada, sa-ti gasesti din nou calea spre linistea mentala si sufleteasca. In aceasta perioada iti vin in minte o multime de lucruri,pana si eu am avut multe zile cand ma simteam sufocata de ideea aceasta, pana cand am inteles ca de fapt e momentul meu sa ma odihnesc, cat se poate, sa fac lucrurile pe care nu le puteam face in rest, sa fiu atenta la detaliile din casa. Cautam tot felul de activitati care sa ne mentina ocupati.
Stam pe balcon, e balcon deschis, e foarte bine. Stam la soare, desenam cu creta pe jos, stam pe salteaua gonflabila, facem baloane de sapun, ascultam muzica, desenam in caiet, pe foaie, coloram.
De o luna de zile nu am mai iesit pe strada. Si nici Nico. Eu zic ca daca ea a inteles, orice trebuie sa inteleaga. Niciodata nu s-a cerut in parc, afara, desi noi, doua zilnic ieseam afara. Ba cu trotineta, ba cu kartul, ba cu bicicleta. Faceam kilometrii, ne jucam in parc. 
Ma intreb cum va fi cand vom iesi din nou afara. Va fi ciudat pentru mine. Cred ca Nicoleta se va adapta mult mai bine ca mine. 
Nu m-am gandit niciodata ca se va intampla asa ceva. Nu credeam ca vreodata voi asista la astfel de scenariu. Pare desprins din filmele cele mai sf., la care eu nu m-am uitat niciodata, ci doar am dat peste traillerele acestor filme.
Recunosc ca si eu m-am panicat la inceput. Si e normal. Cine e pregatit mental pentru asa ceva? Cred ca nimeni. Cred ca cel mai important e ca fiecare dintre noi sa-si gaseasca linistea, sa-si tina mintea ocupata cu lucruri frumoase. Sa-si duca gandurile intr-o parte care sa-i confere o stare pozitiva. 
Pe mine cititul, scrisul, muzica, sportul si bineinteles joaca cu pitica, ma tin mereu ocupata. 
Zilele trecute l-am trecut pe sotul meu la somnul de dupa-amiaza cu cea mica, asa ca eu am recuperat episoadele din unicul serial pe care il mai urmaream: Grey's Anatomy. Pfuai, ce mi-a placut! Recunosc ca am plans de multe ori. Ce intorsatura! Abia astept sezonul nou. :)
Ma bucur ca mi-am regasit linistea interioara din nou, ca ma redescopar zilnic. :)

Eu acum multi ani :)


3 comentarii:

  1. O sa rupem parcurile in vreo 2 saptamani ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi...noi sigur o sa evitam aglomeratia, dar sigur ne vom consuma energia in aer liber :D Kartul, bicicleta si trotineta abia asteapta sa fie rulate, din nou :) Si da, sa inaltam si zmeul :)

      Ștergere