Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 18 decembrie 2013

Fiecare zi...zambind. :)

Nimic nu e mai placut decat sa te trezesti cu...zambetul pe buze, privita de dincolo de pat de doi ochisori mari si calzi, care zambesc atunci cand imi zaresc ochii sau chiar alura corpului. Sunt ochisorii fetitei mele. Atunci cand zambeste o face sincer si din toate...incheieturile, cu tot corpul. Mai nou e extrem de povestitoare. Cand zic extrem ma refer ca vorbeste pe...limba ei aproape incontinuu, cand e treaza. Azi-noapte, de exemplu, s-a trezit si ne-a povestit, mie si la tatal ei, foarte multe. Cred ca vreo 20 de minute a povestit incontinuu, si o face si la un volum ridicat. Ii place sa se auda. Adevarul e ca, are o voce puternica si calda. E extrem de curioasa, cerceteaza tot ce vede cu privirea, apoi isi intoarce ochisorii spre mine si rade, uneori extrem de zgomotos. Are si momente cand se ...rusineaza. E atat de dulce cum isi tranteste fata la mine in piept. Se ascunde de privirile celor din jur, insa o face zambind.
Nicoleta sau Nicole cum ii mai spun eu, e extrem de activa, toata ziua da din picioaruse, manute, povesteste, ii place muzica, de altfel de dimineata pana noaptea e cu radioul pornit. Care este radioul ei preferat? Cel, pe care l-a auzit cel mai des, inca de cand era in burtica: Music Fm. E muzica exact pe gustul nostru.
Nu exista zi sa nu ascultam radio.... muzica; de altfel dormim cu muzica, ne trezim cu muzica. Si are gusturi bune la muzica, gusturi pe care...i le-am "insuflat". :)
Inchei postarea cu un...deliciu muzical, pentru o...supergirl, Nicoleta! :)


Un comentariu:

  1. Buna, Aura, numele meu este Simona, tocmai am lansat un concurs pentru bloggeri impreuna cu dormitor-baie.ro pe blogul meu si as dori sa te invit si pe tine sa participi: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2013/12/concurs-pentru-bloggeri-impreuna-cu.html
    Premiile sunt foarte frumoase, zic eu! :) Poate ti-ar placea sa te inscrii, eu te astept cu mare drag!
    O zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere