Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 27 noiembrie 2020

Confortul meu are un nume: Biano și Bonami!


 Întotdeauna mi-a placut să mă conectez cu natura. Întotdeauna am găsit liniștea, inspirația și relaxarea în aer liber. 

De fiecare dată când vreau să mă rup de tot, mã îmbrac și pornesc la plimbare. Afară e locul meu de destindere, este locul unde reușesc să mă umplu din nou de energie, este spațiul meu de libertate,  este locul unde reușesc să-mi golesc mintea.

Mereu am visat să am curtea mea, grădina mea, să mă trezesc admirând natura în toată splendoarea ei, să mă conectez cu tot ce e în jur, să mă răsfăț cu cel mai frumos răsărit și să nu mă trezesc până la apus. Să aud muzica naturii, să-mi setez energia și bucuria doar pe ce mă înconjoară și e cu adevarat simplu. Și știi cum se zice? Uneori e suficient doar să-ți dorești din suflet ca visele tale sa prindă aripi.

Iată că am ajuns să mă bucur de curtea mea, de florile mele, de momentul de deconectare, indiferent de zi, de anotimp. Când vreau să mă rup de tot, ies în curte, iau laptopul cu mine și încep să găsesc bucuria aceea simplă. Anul acesta am făcut acest lucru mai des ca oricând, de fapt curtea a fost locul unde am creat, am scris, m-am deconectat. Cu siguranță că și tu te-ai bucurat mai des de statul pe acasă.

Natura mă inspiră, și cred că pe toți ne inspiră, ne ajută să ne deconectăm, să ne relaxăm, să zâmbim, să ne descrețim frunțile, să ne menținem sănătoși și în formă bună mentală.

Nu e de ajuns să ai doar un view minunat, liniștea aceea după care oricine tânjește, e nevoie să ai confort. Un confort dat de locul unde alegi să te "tolănești", să stai pur și simplu. Locul acela în care simți că ești în siguranță, că poți să te ghemuiești sau să-ți întinzi fiecare gând și să-ți relaxezi fiecare nerv.

Mie, de regulă, îmi place să stau ghemuită cu laptopul in brate. Ca și cum cineva m-ar ține în brațe și m-ar asigura că sunt protejată. Adevărul e că dacă pe mine mă lași să stau în locul pe care îl ador, nici macaraua nu mă mai ridică de acolo. Aș putea să stau în fotoliul din grădina mea și să mă uit la peisajele din jur ore intregi, și tot nu m-aș plictisi. Și când ai un fotoliu ca al meu, sigur ai vrea ca vara să nu se sfârșească. E moale, confortabil, stabil, are o formă prietenoasă cu spatele și corpul tău, de parcă chiar te îmbratișează.

 


 

Sincer, nu mi-a fost ușor să aleg, așa cum nici ție nu-ți va fi ușor, însă pe site-ul www.bonami.ro vei găsi o multitudine de produse, care de care mai tentante! Fie că-ti place stilul rustic, minimalist, fie că alegi comoditate,design, opțiunile sunt nelimitate. Pentru orice buget și pe orice culoare!  Și dacă vrei sa fii primul care alege produsul dorit, e obligatoriu să te avânți pe https://www.bonami.ro/c/fotolii-pentru-gradina.  Investițiile pe termen lung, mereu au fost cele mai inteligente. Să știi că e mai bine să nu lași pe mâine, ce poți comanda azi din stoc! 

Apropo de alegeri, eu știu sigur că întotdeauna e bine să ai mai multe opțiuni. Și că tot veni vorba de acest aspect, eu am pus ochii pe ceva cu adevărat unic pentru relaxarea mea. Sunt convinsă că va fi întrecere la ocuparea acestui minunat scaun de agățat. Ori va trebui să-i țin pe toți în brațe, ori va trebui să cumpăr mai multe scaune. Scaunul mult visat l-am găsit pe site-ul celor de la www.biano.ro

 


 

Hai că i-am scutit pe Moș Nicolae și pe Mos Crăciun de o sarcină dificilă! Să mai zică ca nu sunt fată bună și de treabă:dau și ei un click și gata cadoul! Ce să mai pui la socoteală că va fi și cadoul mult visat! Adevărul e că aș putea dormi toată vara în grădina casei mele, având asemenea confort. Mai trebuie să rezolv problema insectelor, dar găsesc eu o soluție.

Și chiar dacă vorba aceea " iarna nu-i ca vara", până și pe anotimp friguros mă pot răsfăța în curtea/în grădina casei mele bucurându-mă de confortul mult dorit, cautându-mi inspirația, stând confortabil în scaunul meu moale,călduros și prietenos. Și nu-mi fac probleme că mă va lua valul și mă voi legăna fără să uit de mine, nu uită scaunul să mă mențină perpendicular pe sol. Stabilitatea este categoric un alt punct al său forte.

 Îmi place foarte mult și culoarea acestui scaun. Turcoazul e de altfel culoarea mea de suflet. Dar nu-ți fă probleme, vei găsi scaunul acesta și pe alte culori. Și mai ține cont că scaunul nu se va deteriora indiferent de umiditatea de afară, așa că vom privi împreună, chiar și virtual, multe apusuri împreună!

 

 

 

 

 

2 comentarii: