Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 20 noiembrie 2020

Și curat și igienizat cu Toshiba!


    Nu ești sigur de ceva până nu te convingi. E o vorbă care se aplică chiar în orice domeniu: că e vorba de viața personală, profesională sau chiar uneori de achiziționarea unui produs.

Acum ceva timp când am luat contact cu mașina de spălat automată, am înțeles niște principii foarte importante: detergentul într-adevăr diferă de la o marcă la alta, de asemenea și balsamul, e importantă rotația mașinii, ca hainele să se usuce într-un timp mai scurt, e importanta marca de mașina de spălat! Marca e importantă pentru că face diferența între programele pe care le ai la dispoziție pentru spălarea rufelor, marca își spune cuvântul  atunci când vine vorba de garanție sau de fiabilitatea unui produs.

Acum ceva timp am descoperit că nu e de ajuns să folosești un detergent bun sau un balsam de rufe concentrat sau care să aibă o mireasmă plăcută, în timp e necesar ca mașina să fie igienizată. De ce? Pentru că uneori chiar și în urma unei duble clătiri a hainelor, tot rămân urme de detergent și de balsam. Iar în timp așa de urât miroase mașina de spălat, de parcă ai uitat niște cartofi prin ea. Am pătit-o de câteva ori. Mă tot întrebam ce s-a intamplat cu mașina mea de spălat rufe. Plus că mirosul, se regăsea uneori și în țesături, mai ales ales că erau articole vestimentare pe care nu le puteam spăla la temperaturi înalte.

Așa că am învățat cât e de importantă igienizarea, cat de important e ca mașina de spălat să aiba și funcția de dezinfectare. Mai mult decât atât, Toshiba a adus ceva cu adevărat umitor: The Great Waves, garnitura antibacteriană!

 

Adăugați o legendă

 Este o garnitură ce conține anumiți aditivi speciali adăugați special pentru a elimina riscul apariției bacteriilor, astfel incât  atât mașina de spălat, cât și rufele să fie curate și igienizate! 

Am pațit-o și eu, și nu cred ca doar eu: fix acolo la garnitură se adună toate scamele și eventual spuma de la detergentul de rufe sau de la balsam. Ei bine, pe lângă aceasta garnitură cu adevărat specială,inovatoarea de la Toshiba, igienizarea mașinii constă și în curățarea tamburului la 90 de grade Celsius. La această temperatură se vor elimina o mulțime de mucegaiuri sau bacterii. Nu e de ajuns ca rufele să fie curate, acestea trebuie să fie și igienizate! E de ajuns să ne gandim la cei mici, la bebeluși. Aceștia au nevoie de haine nu doar curate, ci și igienizate, tocmai pentru a nu dezvolta tot felul de alergii. 

Cei de la Toshiba au mai adus o inovație în plus: Cyclone Mix. Ei bine, cu ajutorul rotorului din sertar, tehnologia CycloneMix mărește capacitatea de dizolvare a detergentului, îmbunătățind astfel performanțele de spălare. Detergentul nu va mai rămâne nedizvolvat, tocmai datorită modelului cu Cyclone Mix. 

https://www.toshiba-lifestyle.com/ro/masini-de-spalat-rufe-si-uscatoare-toshiba/

 

O haină nu e de ajuns să fie albă sau curată și să miroasa frumoas, e important și să fie igienizată! 

Poate te vei trezi că strănuți și nu stii de unde ai dezolvat ceva alergie. Cei de la Toshiba știu că sănătatea e mai presus de orice, chiar și când vine vorba de igienizarea mașinilor de spalat.

 Aruncă și tu o privire pe https://www.toshiba-lifestyle.com/ro!

E timpul pentru inovația Toshiba: și curat și igienizat!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu