Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 19 noiembrie 2020

A fost ca in Dr House...


 Mama azi a venit acasa de la spital! Au fost multe investigatii, a fost ca un episod din Dr House, cand de fapt cauza era de departe a fi vizibila. Dupa o multime de investigatii care de care mai dure, am aflat ca mama are o boala de sange, una care ii ataca organele, si care poate fi tinuta sub control cu tratament adecvat. Asa ca saptamana viitoare, cand ii sunt gata anumite analize specifice pentru un tablou sangvin mai amanuntit, va merge la un specialist in hematologie care va avea rezultatul si cheia!

A fost o lupta continua, au fost nopti nedormite, au fost multe ganduri, au fost foarte multe zile grele! E greu sa-ti auzi mama la telefon, sa nu te poti duce la ea la spital sa o imbratisezi si sa o asiguri ca totul va fi bine, sa-i duci o farfurie de supa, sa o strangi in brate, pentru ca amandoua aveam nevoie...asta e cel mai greu in aceasta perioada: oamenii bolnavi, care reusesc sa ajunga in anumite spitale, clinici, sunt inchisi acolo si nu au drept la contact cu cei dragi. E absolut oribil, terifiant!

Ma bucur ca datele in cazul mamei s--au restrans rand pe rand si ca pana la urma avem o pista si vom avea un diagnostic si cu siguranta ca va fi bine cu adevarat! 

Am avut atatea zile cand nu am putut manca, nu putea respira de ganduri, de teama, de frica, de toate. De parca nu demult am scapat de acestea trairi. Ma simteam acum neputincioasa si incercam sa fac orice ca sa zambesc cand vorbeam cu mama la telefon. Mi-a reusit. Stiam ca peste asta aveam nevoie amandoua! Vom reusi sa ne facem bine, sa fim impreuna si ne bucuram maxim unii de altii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu