Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 27 iunie 2014

“Vara asta tocmai.ro plateste transportul. Eu vreau sa cumpar/vand.."

Romanul s-a invatat sa adune: pe principiul "nu stii cand va fi bun si la ce" si uite asa ne trezim ca avem dulapurile pline de articole, lucruri pe care probabil ca nu le vom folosi niciodata. Si atunci cand realizam ca nu mai avem loc de nici macar un articol de lenjerie intima in dulap incepem sa scoatem, sa sortam si sa donam. De ce sa nu ne si scoatem banii investiti in diversele articole vestimentare?
Stii, poate ca tie ti se par demodate anumite bluze, rochii insa poate ca altcineva le va considera minunate. Nu e pacat sa le tii in dulap? Nu mai bine le vinzi si poate strangi banuti de o mica vacanta? Nu stii unde sa-ti vinzi lucrurile pe care nu le mai folosesti, fie ca sunt noi sau second? In paradisul tuturor obiectelor ce-si cauta noi parteneri de joaca sau de purtat! Cum unde? Acolo unde varu' te ajuta. Pe tocmai.ro.
Vara aceasta e timpul sa incepi reorganizarea dulapurilor si sa-ti achitizionezi noi rochii, noi fuste, bluze si chiar noi pantofi pentru ca tocmai.ro iti plateste transportul, asa ca nu e cazul sa-ti mai faci griji daca destinatarul sau expeditorul produselor dorite sau vandute e dintr-o localitate diferita de tine.



De exemplu, pe http://www.tocmai.ro/anunturi/moda-articole-personale/romania.html poti gasi rochia in care vara aceasta iti vei etala bronzul sau noul tatuaj. Tot acolo poti gasi cadoul potrivit pentru o prietena apropiata, pentru mama sau soacra ta. :)
O data gasita rochita potrivita poti sa-i gasesti si accesoriile care sa o puna in evidenta. Gasesti atat de multe pe tocmai.ro, incat nici nu visai ca piata online poate include chiar tot ce gasesti in piata reala. Ba mai mult decat atat, nu trebuie sa te deplasezi cine stie pe unde ca sa-ti achizitionezi articolul vestimentar dorit. Tu nu trebuie decat sa astepti curierul ca sa primesti sau sa trimiti ceea ce doresti sa cumperi sau sa vinzi. Transportul produsului este din partea celor de la tocmai.ro care vara aceasta fac cinste,pentru ca tie sa-ti ramana suficient de multi banuti ca sa-ti poti cumpara biletele pentru vacanta mult visata.
Orice tinuta trebuie recompensata si cu un look pe masura. Peria de par rotativa dorita este chiar pe http://www.tocmai.ro/anunturi/electronice-si-electrocasnice/romania.html. Te intelegi cu vanzatorul, iar tu te alegi cu lookul dorit. Si mai stii ceva, tocmai.ro face si de data aceasta cinste cu transportul. Nu-i asa ca e simplu? Poti sa faci cumparaturile dorite pentru toata familia cu un singur click!
Ei bine, daca vrei sa vinzi obiectele care nu-si mai gasesc rostul in casa ta, atunci poti sa le inscrii tot pe tocmai.ro. Nici nu trebuie sa-ti faci probleme daca cumparatorul este din alta localitate, pentru ca tocmai.ro se asigura ca transportul obiectului tau spre destinatie este gratuit! Nu-i asa ca de maine te pui pe facut curatenie prin dulapuri? Eu zic sa nu astepti sa treaca vara. Cine stie, poate articolele tale vestimentare isi vor gasi un nou stapan mai devreme decat credeai. 
Ai timp pana pe 31 august sa profiti de faptul ca tocmai.ro face cinste cu transportul. :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu