Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 29 septembrie 2015

Lungesc distractia cat e ziua de lunga!

Sa te uiti la televizor atunci cand esti parinte e o adevarata provocare! De ce? Pai nu cred ca reusesti sa contorizezi 5 minute in care ochii tai sa fie indreptati doar spre ecranul televizorului. Ochii tai sunt ca un stroboscop care se misca dinspre televizor spre copil la fiecare cateva secunde. :) Nici urechile nu pot capta tot sunetul emis de televizor. Si totusi, nu va inchipuiti ca nu am momente cand pot sa imi indrept atentia spre ce se intampla la televizor. Pot, daca televizorul e mutat pe cate un canal de muzica ( sa nu fie romaneasca ) sau pe un canal de copii. Atunci, eu si pitica mea in varsta de 2 ani intram in stare, una de dans. :)
Daca se intampla sa nimerim o piesa care ne place, ne miscam picioarele si mainile si cantam in fata televizorului, mai ceva ca niste concurenti la Vocea Romaniei sau X-Factor. :) Distractia continua cu fiecare piesa muzicala care ne incanta auzul. 
Nu-ti imagina ca ne miscam incontinuu. Nici chiar asa! Sunt copiii energici, dar au si ei nevoie de pauza. Pauzele incep cand un desen animat preferat, cum e Clubul lui Mickey Mouse, ruleaza. Atunci ne tolanim in pat, una in bratele celeilalte. Uneori mai si mancam popcorn. :)
De regula, canalele de muzica ne ocupa cea mai mare parte a timpului petrecut in fata televizorului. Asta inseamna ca suntem intr-o continua miscare. 
"Mami, dansam". :)) Cam asta se aude la mine acasa. Si imediat urmeaza si..."tare". :)) Chiar asa! Cum sa asculti muzica la volum mic? Nu se poate decat tare!
Si recunosc ca si mie imi place sa ascult muzica la volum cat mai ridicat. Atunci cand cea mica doarme la orele amiezii, imi place sa ma tolanesc in pat langa ea, sa pun televizorul pe mute si sa urmaresc cate un canal care ma relaxeaza. E asa de bine sa stai ascuns sub plapuma si doar ochii sa urmareasca miscarile personajelor de la televizor. 
Stii ceva? Distractia ta se poate prelungi ore in sire in fata televizorului!
Pachetele UPC iti aduc 50% reducere timp de 3 luni + CADOU la alegere! E tare oferta  si de nerefuzat. Adica de banii ramasi iti poti lua cat popcorn vrei, incat sa nu ratezi nici un film nou!  Ai 3 pachete de nerefuzat! Uite aici: http://www.upc.ro/oferte-speciale/pachete/
Si stii ceva, ai si minute incluse, incat sa poti vorbi cu prietenii tai despre toate filmele vazute sau despre emisiunile pe care i-ar relaxa si pe ei. Sigur ai vazut o reteta gastronomica despre care sa-i povestesti mamei tale. O poti chiar inregistra, astfel incat sa nu omiti nici macar un gram din cantitatea precizata. :)

















Cu asemenea oferte sigur iti vor ramane bani si pentru cadourile de Craciun! :)  E timpul sa lungesti distractia cat vrei tu de mult! https://www.youtube.com/watch?v=HCX8DvqNqSo



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu