Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 15 septembrie 2015

Nici un mondial acasa!

Ce poate fi mai tare, decat sa-ti dea cineva bilete la meci, sa te trimita la Londra ( si nu pe banii tai ) ca sa-i sustii pe "barbatii de esenta tare"? Deci gandeste-te: pe langa faptul ca poate o vezi si pe regina  Angliei cu un drum, intri si pe stadion cu biletul gata platit. Scoti biletele din buzunar, iti pregatesti vocea si palmele si intri in teren ca un invingator, gata sa transmiti energia ta pozitiva echipei nationale de rugby care se va duela "in reusite" cu echipa Irlandei. Berea Stejar stie ca  "Nici un mondial nu se joaca acasa". Ce oferta mai buna de atat poti primi? 
Intri si tu pe http://www.bereastejar.ro/fandeesentatare/ , te inscrii, iar pe 27 septembrie poti urla cat te tin plamanii "HAI ROMANIA!".  Hai si tu sa-i sustinem pe "barbatii de esenta tare" la Londra! Si nu, nu vii pe banii tai, nu iti platesti cazarea, nici macar intrarea la meci! Ce trebuie sa faci tu? Sa te inscrii si sa fii prezent la meci. Acum serios, ai intalnit o oferta mai tare de atat? Eu sigur nu, si nici nu mai stau pe ganduri sa ma gandesc ca vremea va fi ploioasa sau friguroasa. O geaca groasa si o umbrela am in dotare. Cu un drum platit de STEJAR, vad si Londra si sustin si echipa nationala de rugby.
Nu sunt adepta ofertelor, dar aceasta este una pe care nu pot sa o ignor, si care merita cateva clickuri, sigur castigatoare! Sigur esti deja pregatit sa fii pe 27 septembrie la Londra, gata sa urli cat de tin plamanii! 
                                           "NICI UN MONDIAL ACASA", Stejar stie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu