Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 10 decembrie 2015

Fara zgomot, just music!

Eu sunt genul de persoana, care atunci cand paraseste usa casei, nu uita niciodata sa se conecteze la muzica.  Am incercat intr-o zi un exercitiu: sa stau doar cu castile in urechi, fara sa pornesc muzica. Nu ca m-am amuzat de discutiile celor de pe mijloacele din transport in comun, dar m-am speriat cand mi-am dat seama cat zgomot e in jurul meu. Bine, auzeam si eu zgomotele, la nivel insa mai redus. Cand mi-am dat seama cati decibeli se propaga de fapt in jurul meu, m-am speriat. M-am simtit ca un copil care aude pentru prima data: "extrem de speriat". Ma uitam in jurul meu cu teama. Ce sa mai zic ca dupa vreo 40 de minute prin trafic, am ajuns la job deja epuizata. De atunci, mi-am zis ca nu voi mai lasa muzica pe "mute" in casti. E drept ca mai aud zgomote exterioare, pentru ca muzica din urechile mele nu reuseste sa acopere cu totul zgomotul de fond, insa totusi e ceva mai bine.
Da, stiu, exista casti care chiar ca ar reduce de tot acel zgomot. Am cautat si am dat rapid peste ele. Acestea sunt!

http://www.bose-romania.ro/casti-cu-anularea-zgomotului/quiet-comfort-25-compatibil-apple
Le-am gasit pe http://www.bose-romania.ro/ ! Sunt exact ceea ce am nevoie pentru ca sa uit complet de zgomotul din jurul meu, sa ma relaxez si sa ma bucur de playlistul meu muzical. Mai ales ca imi si place sa citesc cate o carte in timp ce stau confortabil pe scaunul din mijlocul de transport in comun. As auzi doar muzica ce ruleaza pe ipodul meu, nu si zgomotele de fond, discutiile din jurul meu, la decibeli inalti. Chiar nu am crezut ca zgomotul te poate obosi atat de tare. Stii cum se zice? Pana nu auzi, nu crezi. Crede-ma pe cuvant: parca cineva te-ar pune sa stai jumatate de noapte cu ochii deschisi, cam asta e senzatia. Te simti atat de obosit! In plus, de ce sa te incarci cu problemele celor din jur? Le ai tu pe ale tale, si ai nevoie doar de muzica preferata ca sa le gasesti solutii. Ai nevoie sa stai tu, cu gandurile si muzica ta sa gasiti cele mai bune solutii.
Eu recunosc, nu as putea sta nici macar o zi fara muzica. Pe mine muzica ma relaxeaza, ma ajuta sa creez, ma ajuta sa ma binedispun, ma provoaca sa fac miscare. Cand simt ca nu ma pot concentra la locul de munca, imi pun rapid castile si gata: sunt gata sa reiau drumul bun, catre finalizarea proiectelor.
As incerca castile de la Bose si nu doar atat, as vrea sa le si am pe viata. Pentru ca asa ceva e "pe viata". Sunet clar, muzica la calitatea la care a fost inregistrata de artisti in studio, fara ca vreun sunet exterior sa interfereze pe frecventa urechii mele. :) Pai ce sa-mi doresc mai mult?
Mi le doresc, atat de tare, incat chiar ca ar fi singurul lucru pe care i l-as cere Mosului pentru...urmatorii ani. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu