Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri"
Nu se plateste taxa, nici de stationare, nici de oprire.

marți, 26 aprilie 2016

Din pasiune pentru zambete!

De cand ma stiu am adorat sa ma joc cu cei mici. Intotdeauna mi-am imaginat ca mereu voi lucra in acest domeniu, legat de copii. Nu a fost asa, insa am cochetat uneori cu aceasta parte. Acum sunt chiar entertainerul personal al fiicei mele. Am invatat sa fiu copil, sa rad din orice, sa ma prostesc, sa creez povesti, sa ma transform, sa ma costumez in diferite personaje. Am invatat sa fac haz de necaz. Ca atunci cand un copil aluneca, cade sigur nu trebuie sa te miri sau sa exclami pe acea voce timorata ca ceva s-ar fi intamplat, mai ales daca e vorba de o cazatura fara urmari fizice.
Imi placea sa visez de fiecare data cand imi incercam si eu norocul pe la extragerilor loto, ca voi avea propria mea echipa care sa distreze copiii! Da, ma vad chiar imbracata in clovn sau in alte personaje mult mai cunoscute vremurilor noastre, cum e Minnie Mouse. Visul meu e sa fiu copil in fiecare zi! Nu doar sa-mi mentin sufletul tanar, ci chiar sa devin partenerul de distractie a celor mici.
Ar fi cu siguranta cei mai bine bani investiti! Stii de ce? Pentru ca ar fi cel mai placut job din lume! Platit si in zambete, rasete, fete suprinse in cel mai placut mod!
Nu exista bucurie mai mare decat sa te gandesti ca si azi te vei prostii la propriu, fara ca cineva sa-ti atraga atentia. Adica, te distrezi, ii distrezi si pe cei din jur si vei fi recompensat in cele mai placute moduri.

Si sunt convinsa ca succesul nu va fi doar la nivelul celor mici, ci si a adultilor care sigur se vor bucura ca se pot prostii la propriu, ca e permis, si ca alaturi de copii lor pot sa se joace, fara limite. Trebuie sa recunoastem, si noi adultii avem nevoie de deconectare, avem nevoie sa fim copii, sa ne bucuram de tot!
Recunosc,cand sunt cu fiica mea, doar noi doua,departe de ochii lumii ador sa ma prostesc, sa fac fete haioase, fara sa ma gandesc ca cineva va spune" ia, uite si la asta ce comportament neadecvat are pentru varsta ei". Nu conteaza varsta, conteaza sa fim mereu copii in adancul sufletului!
Fiica mea va fi sigur cea mai bucuroasa sa o vada des pe Minnie Mouse, sa-l vada pe Mickey Mouse si tot prietenii din Clubul Lui Mickey Mouse.
Ei bine, un costum cu Minnie depaseste 300 de lei.
Sursa: http://www.fabricademagie.ro/Costum-Minnie-Mouse-adulti.html

Si arata de poveste! Da, la costum mai punem si papuceii lui Minnie. Care se incadreaza cam la 100 de lei. Deci 450 de lei si arat ca Minnie. :) Acum sa fac un calcul: angajati imi trebuie vreo 5, plus baloanele specifice petrecerilor, plus costumele, bani pentru carburant ca sa ajungem acolo unde trebuie sa oferim zambete, un spatiu unde sa dam petreceri pentru cei care nu au spatiu necesar sa incapem noi, invitatii, copiii...ajung sigur la 10.000 de lei!

Am auzit ca la Provident se investe in pasiune. Nu doar ca se investe financiar, dar si cu suflet si se dau si sfaturi. Uite aici: https://www.provident.ro/dincolodeimprumut!


Stii ce e foarte tare? Nu doar ca vei munci cu pasiune, pentru tine, dar o data ce ai primit imprumutul de la Provident poti castiga si tot felul de premii saptamanal in bani!
Gata planurile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu