Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 4 noiembrie 2014

Din nou, la radio. :)

Da, m-am intors la radio. :) Mi-a lipsit enorm. Ma simt minunat in fata microfonului. Cum ar zice cativa oameni " esti facuta pentru asta". Am descoperit zilele trecute, fara sa vreau ca mama sotului meu, ma asculta la radio, inca de cand realizam la Turda emisiunea Top 10 de  10. Chiar mi-a impartasit ca ii era cea mai draga emisiune de la radio. Niciodata nu am vorbit cu ea despre radio, despre trecutul meu in radio.Chiar nici nu gandeam ca stie ca am realizat acea emisiune. Au trecut multi ani de atunci, eram in liceu. Cand am auzit-o vorbind cu sinceritatea caracteristica despre trecutul meu in radio, chiar mi-a facut inima sa-mi creasca. Sa stii ca sunt oameni care te asculta de multa vreme, care au ramas in umbra, dar care m-au admirat si ma asculta si azi. E un sentiment frumos!
Acum ma asculta si pitica mea. Ea si-a invatat buniciel cum trebuie pornit tunner-ul de acasa si are doar 1 an, 2 luni si 3 saptamani. :)) Stiu, e un copil precoce. Prinde repede si fara sa i se arate in mod explicit. 
Revenind la radio, ma poti asculta si tu in fiecare dimineata de luni pana vineri de la 8 la 12 in Cluj-Napoca, Turda, Ludus, Medias si online. Unde? La Radio Transilvania. :)
Pentru tine, o piesa care o indragesc tare mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu