Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 31 octombrie 2014

Siguranta, inca din primele zile!

Ziua cand devii mama este cu adevarat cea mai minunata! Este ceva ce nu ti-ai fi imaginat ca vei trai, ca vei simti. In acel moment tot prin ce-ai trecut, ca sa aduci pe lume minunatia ce a crescut la tine in burtica, e uitat. Bucuria e atat de mare, incat nimic nu poate umbri simtirile unice!
Dintr-odata te vei trezi ca ai un pui de om in brate si ca trebuie sa ai grija de el. Te apuci si cauti instructiunile de folosire, mai ales ca micutul sau micuta ta nu face altceva decat sa manance, sa doarma si sa planga. Si totusi de ce plange? Si atunci te apuci sa elimini posibilele cauze: oare ii e foame? Oare trebuie schimbat? Si va dura putin pana vei incepe sa-ti dai seama ce ai de facut. Oricum, totul vine o data cu instinctul matern. 
Trec zilele, iar micutul tau trebuie sa mearga acasa sa-si cunoasca camera, patutul. Stiu ca-ti vine sa nu te mai dezlipesti de mogaldeata ta, insa atunci cand urmeaza drumul catre casa, clar ca trebuie sa te gandesti la siguranta. Asta inseamna sa montezi in masina un scaun sau o scoica si pentru micutul omulet. Pare ciudat, insa si cei mici au nevoie de locul lor special, care sa-i protejeze in trafic. Asa ca, ce ar fi mai minunat decat sa-ti stii langa tine puiul in siguranta, in scaunul destinat varstei sale! Mai bine zis, kilogramelor sale. 
Ce bine i-ar sta printesei tale intr-un scaun auto ca acesta!




Il poti comanda si tu de pe http://www.erfi.ro/cos-auto-smart-silverline-hello-kitty.html. De ce sa-l comanzi tocmai pe acesta? Pentru ca ii oferta siguranta micutului tau, avand centuri de siguranta, care se pot regla foarte usor, chiar avand doar o mana la dispozitie. Scoica dispune de parasolar, pentru ca in primele luni din viata, micutul tau nu va fi incantat deloc de aparitia soarelui. Ce e minunat la aceasta scoica, e ca o poti lua cu tine in casa, astfel ca micutul tau va fi langa tine oriunde te-ai afla. Ba mai mult de atat, scoica poate fi folosita chiar si ca balansoar, pentru ca somnul sa vina mai repede pentru minunea ta.
Dupa prima plimbare a micutului tau, vor urma zile multe, in care tu si el va veti bucura de aerul curat de afara. De regula, in primele luni de viata piticul tau atunci cand va lua contact cu aerul de afara va adormi instant, iar tu vei avea timp sa-ti aduni gandurile, sa-l privesti si sa te bucuri de momentul de respiro. E drept ca sunt o multime de solutii de purtare a piticului tau, insa cel mai frumos e sa-i privesti fiecare zambet, fiecare tresarit, cum altfel decat daca se afla in fata ta, adica in carucior.
In primele luni de viata vei avea nevoie de un carucior al carui spatar se lasa de tot la orizonatala. Cum ar fi acesta.

 Landoul este detasabil si-l poti lua cu tine oriunde, chiar si in vizita la prieteni. Micutul tau se va simti confortabil, iar somnul sau nu va fi intrerupt. Ba mai mult de atat, caruciorul dispune de cos pentru cumparaturi, pentru ca tu sa-ti poti face proviziile pentru casa. Caruciorul este usor de manevrat si il poti achizitiona si tu de pe http://www.erfi.ro/carucior-ovo.html.
Daca iti doresti un carucior care sa aiba scoica auto, landou, parte sport atunci poti opta pentru acest mijloc de transport.

Caruciorul, care acum are un mega pret promotional pe http://www.erfi.ro/carucior-3-in-1-book-plus-completo-denim.html,  poate fi folosit inca de la nastere. In plus, il poti cumpara de pe acum, chiar daca nu stii ce sex are micutul ce creste la tine in burtica, tocmai pentru ca are o culoare neutra. In pretul caruciorului intra si geanta atat de folositoare, unde poti lua cu tine tot ce ai nevoie pentru micutul tau: de la scutece, la servetele umede, paturica. Trebuie sa ai la tine intotdeauna cateva lucruri esentiale.  
Cu asemenea carucioare, plimbarea va fi de bun augur pentru amandoi: pentru tine si copilul tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu