Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 24 octombrie 2014

Daruieste cu drag, oricand!

De cate ori nu ai auzit expresia cu o floare nu se face primavara si totusi, de cate ori nu ai facut fericit o femeie sau de cate ori nu te-ai simtit minunat cand ai primit o floare, fie ea in ghiveci sau daruita individual?
Ne-am obisnuit sa oferim doar cu ocazia anumitor evenimente si totusi de ce nu o facem mai des? De ce o facem doar cand e o aniversare sau cand trebuie sa suprindem pe cineva cu ocazia onomasticii. 
Sunt femeie si ador sa fiu rasfatata mai ales atunci and nu ma astept. Imi place sa fiu surprinsa poate chiar in zilele cand nu mai astept ca nimic frumos sa se intample. Florile stiu sa spuna totul, fara cuvinte, stiu sa ofere acel zambet de care fiecare avem nevoie pentru ca sa spunem ca am avut cea mai buna zi. Fiecare dintre noi are ceva special, iar fiecare floare e unica prin mireasma ei, prin colorit, prin toate detaliile pe care nu le remarcam atunci cand o culegem sau atunci o primim. O floare stie sa fie splendida indiferent de moment, mai ales atunci cand este privita cu drag. Chiar si o floare stie ca este apreciata si asteapta sa fie omagiata, pentru ca s-a gatit atat de frumos pentru tine sau pentru persoana care o primeste.
Nu ti s-a intamplat niciodata sa nu stii ce sa oferi in dar cuiva, insa un buchet de flori sa fie solutia salvatoare?
Gandeste-te cum ar arata una dintre cele mai importante zile din viata unei femei, aceea cand imbraca rochia de mireasa, fara buchetul de flori in mana, care sa intregeasca povestea de basm? Ar fi ca o poveste fara esenta, fara culoare. Florile dau culoare celor mai frumoase evenimente din viata noastra si tot ele ne fac sa zambim chiar si atunci cand nu suntem in cea mai buna forma. Cred ca fiecare reprezentant al sexului tare ar trebui sa-si suprinda persoana iubita, atunci cand aceasta se asteapta mai putin, trimitandu-i un buchet de flori. Nu stii unde gasesti buchetul perfect? Arunca atunci o privire pe http://www.floricudrag.ro/. Atunci cand simti ca totusi cuvintele nu spun tot ce simti trimit mesagerul iubirii sa vorbeasca in locul tau. Pe http://www.floricudrag.ro/3-ocazii vei gasi buchetul perfect pentru ocazia speciala din viata ta!
Indiferent de eveniment, un buchet superb de trandafiri cum este acesta

http://www.floricudrag.ro/132-buchet-de-69-de-trandafiri.html
va stii sa "spuna" de 69 de ori, " Te iubesc"!
Nu e mai bine sa faci ce simti si cand simti, decat sa-ti para rau ca ai ratat momentul potrivit?  In plus, vestea buna e ca nu trebuie sa dai o fuga prin floraria reala, poti da o tura in cea virtuala, poti comanda florile perfecte pentru ocazia ta si le poti trimite in cel mai scurt timp!
Nu mai pierde timpul, daruieste cu drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu